مطالب مرتبط:
احداث نیروگاه خورشیدی در تهرود بم، با همکاری مشترک سازمان منابع طبیعی کشور و دفتر عمران ملل متحد
نخستین نیروگاه خورشیدی شناور در کشور احداث می شود
نخستین نیروگاه خورشیدی شناور کشور در سد کرخه احداث می شود
احداث نیروگاه 100مگاواتی با همراهی بخش خصوصی
توسعه انرژی خورشیدی؛ 53 هزار نیروگاه در روستاها راه اندازی شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 27 بهمن 1404 ساعت 16:152026-02-16اقتصادي

صدور پروانه احداث 8500 مگاوات نیروگاه انرژی تجدیدپذیر


معاون سرمایه گذاری سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری برق (ساتبا) اعلام کرد: تاکنون بیش از 8500 مگاوات پروانه احداث نیروگاه صادر شده و هم اکنون 920 مگاوات قرارداد فعال در حال اجراست.

- معاون سرمایه گذاری سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری برق (ساتبا) اعلام کرد: تاکنون بیش از 8500 مگاوات پروانه احداث نیروگاه صادر شده و هم اکنون 920 مگاوات قرارداد فعال در حال اجراست.

به گزارش خبرنگار مهر ، افتتاحیه 23 نیروگاه خورشیدی به ظرفیت 486 کیلووات در 11 منطقه تهران با حضور شهردار منطقه 2 تهران ، نایب رییس شورای شهر ، اعضای شورای شهر ، معاونان شهرداری تهران و مدیران وزارت نیرو برگزار شد.

جعفر محمدنژاد، معاون سرمایه گذاری سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری برق (ساتبا) در این مراسم با قدردانی از مدیریت شهری گفت: اقدام ارزشمند شهرداری تهران و همکارانشان در احداث 23 نیروگاه کوچک خورشیدی در پایتخت، ادامه مسیری بزرگ است که تاکنون با ایجاد 101 نیروگاه خورشیدی دنبال شده و همچنان ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به تغییر رویکرد جهانی در حوزه انرژی اظهار کرد:سال هاست وابستگی کامل دنیا به سوخت های فسیلی کاهش یافته و جریان تولید برق به سمت انرژی های تجدیدپذیر حرکت شتابان دارد.


برچسب ها: انرژی های تجدیدپذیر - سرمایه گذاری - نیروگاه - شهرداری تهران - نیرو - بهره وری - تهران
آخرین اخبار سرویس:

صدور پروانه احداث 8500 مگاوات نیروگاه انرژی تجدیدپذیر

صدور پروانه احداث 8500 مگاوات نیروگاه انرژی تجدیدپذیر