مطالب مرتبط:
روایت عضو جداشده از جاسوسی مجاهدین خلق در دادگاه
عکس های منتشرنشده از دادگاه و تیرباران سیدمجتبی نواب صفوی!
پخش زنده دادگاه های علنی برخط با دسترسی عمومی
دادگاه متهمان شهادت سرهنگ دهقانی برگزار شد/ تشریح جنایت خونبار علیه ماموران غیرمسلح
پخش زنده دادگاه های علنی برخط با دسترسی عمومی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 7 بهمن 1404 ساعت 17:152026-01-27حوادث

«چطور متوجه مرگ نشد؟» پرسش کلیدی فرزندان در دادگاه


در ادامه متهم به جایگاه رفت و با رد اتهام قتل عمدی گفت: «من نه اختلافی با بهرام داشتم و نه مشکلی بین ما بود؛ ماجرا تنها یک حادثه بود.

» - در ادامه متهم به جایگاه رفت و با رد اتهام قتل عمدی گفت: من نه اختلافی با بهرام داشتم و نه مشکلی بین ما بود؛ ماجرا تنها یک حادثه بود.

اولیای دم مرد میانسالی که در جریان خرید و فروش یک زمین کشاورزی جان باخته، نتوانستند 50 نفر را برای اجرای مراسم قسامه به دادگاه معرفی کنند.

به گزارش ایران ، رسیدگی به این پرونده از سال 1402 با پیدا شدن جسد مردی به نام بهرام در یک زمین کشاورزی آغاز شد.

دوست وی که موضوع را به پلیس گزارش داده بود، گفت: من و بهرام قرار بود یک زمین معامله کنیم.

بعد از دیدن زمین، به اتاقک پمپ آب رفتیم که متوجه شدیم آب قطع است.

او داخل اتاقک ماند و من به دنبال آب بان رفتم اما دقایقی بعد وقتی برگشتم، دیدم دوستم کف اتاقک افتاده و نفس نمی کشد و در کنارش هم یک کابل برق افتاده بود.

در ادامه مأموران به سراغ شاهدان ماجرا رفتند و همگی اظهارات وی را تأیید کردند و گفتند در زمان مرگ بهرام کسی پیش او نبود.

در حالی که به نظر می رسید علت فوت برق گرفتگی باشد، پزشکی قانونی در گزارشی اعلام کرد که علت فوت ضربه جسم سخت به سر بوده است.


برچسب ها: زمین کشاورزی - بهرام - زمین - اتاقک - کشاورزی - دادگاه - مراسم قسامه
آخرین اخبار سرویس:

«چطور متوجه مرگ نشد؟» پرسش کلیدی فرزندان در دادگاه

«چطور متوجه مرگ نشد؟» پرسش کلیدی فرزندان در دادگاه