مطالب مرتبط:
بیش از 1000 متر از اراضی ملی رودسر رفع تصرف شد
رفع تداخل اراضی 853 پلاک در چهارمحال و بختیاری انجام شد
اصلاح طرح ملی هوش مصنوعی برای رفع ایرادات شورای نگهبان
ایرادات طرح ملی توسعه هوش مصنوعی رفع شد
رکورد ملی شنا 200 متر قورباغه شکسته شد | اخبار ورزشی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 20 بهمن 1404 ساعت 19:252026-02-09حوادث

رفع تصرف بیش از هزار متر از اراضی ملی رودسر


فرمانده انتظامی رودسر از رفع تصرف هزار و 240 متر مربع از اراضی ملی در یکی از روستا های این شهرستان در بخش رحیم آباد خبر داد.

- فرمانده انتظامی رودسر از رفع تصرف هزار و 240 متر مربع از اراضی ملی در یکی از روستا های این شهرستان در بخش رحیم آباد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ، سرهنگ سید جلال الدین جوانمردی به دریافت خبر تصرف اراضی ملی توسط فردی سودجو در یکی از روستا های بخش رحیم آباد اشاره کرد و گفت: تحقیقات پلیس برای اطمینان از صحت موضوع آغاز شد.

وی با بیان اینکه کارآگاهان پلیس آگاهی رودسر ضمن هماهنگی قضایی با کارشناس اداره منابع طبیعی به محل اعلامی اعزام شدند افزود : در بازدید از زمین مورد نظر مشخص شد، فردی یک هزار و 240 متر مربع از اراضی ملی را به تصرف خود درآورده و به صورت غیرقانونی آن را به وسیله سیم خاردار و پرچین محصور کرده است.

فرمانده انتظامی رودسر از معرفی متهم 48 ساله این پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی خبر داد و گفت: کارشناسان ارزش اراضی رفع تصرف شده را بیش از 31 میلیارد ریال برآورد کردند.


برچسب ها: فرمانده انتظامی - اراضی ملی - رحیم آباد - رودسر - اراضی - متر مربع - رفع تصرف
آخرین اخبار سرویس:

رفع تصرف بیش از هزار متر از اراضی ملی رودسر

رفع تصرف بیش از هزار متر از اراضی ملی رودسر