مطالب مرتبط:
بیش از 87 هزار کیلومتر باند از جاده های کشور برف روبی شد
بارش برف و باران در برخی جاده های کشور / انسداد 10 محور اعلام شد
بارش برف و باران در جاده های شمال
بارش برف در خراسان شمالی/ تردد در جاده ها با زنجیر چرخ
سامانه بارشی جدید کشور را در بر میگیرد | بارش برف و باران از جمعه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 17 بهمن 1404 ساعت 12:252026-02-06اجتماعي

بیش از 87 هزار کیلومتر از جاده های کشور برف روبی شدند

بیش از 87 هزار کیلومتر از جاده های کشور برف روبی شدند

مدیرکل دفتر امور عملیات راهداری، ماشین آلات و مدیریت بحران سازمان راهداری گفت: تاکنون 87هزار و 800کیلومتر باند از محورهای اصلی و روستایی کشور برف روبی شده است.

- بیش از 87 هزار کیلومتر از جاده های کشور برف روبی شدند مدیرکل دفتر امور عملیات راهداری، ماشین آلات و مدیریت بحران سازمان راهداری گفت: تاکنون 87هزار و 800کیلومتر باند از محورهای اصلی و روستایی کشور برف روبی شده است.

حبیب جمشیدی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به فعالیت سامانه بارشی در کشور گفت: از 14 بهمن تا کنون 25 هزار و 500 کیلومتر از راه های شریانی و 62 هزار و 300 کیلومتر از محورهای روستایی برف روبی شده است.

وی افزود: به طور کل تاکنون 87 هزار و 800 کیلومتر از محورهای اصلی و روستایی کشور برف روبی شده است.

مدیرکل دفتر امور عملیات راهداری، ماشین آلات و مدیریت بحران سازمان راهداری تصریح کرد: با اقدامات انجام شده همه راه های اصلی و شریانی باز بوده و تردد در آن برقراری است.

وی عنوان کرد: از ابتدای فعالیت سامانه بارشی تا کنون 20 هزار تن شن و نمک برای برف روبی، یخ زدایی و بازگشایی محورهای استفاده شده است.

جمشیدی در پایان گفت:در این بازه زمانی به 200 خودروی گرفتار در برف امدادرسانی و 102 مسافر در راه مانده به صورت موقت در راهدارخانه اسکان داده شده اند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بیش از 87 هزار کیلومتر از جاده های کشور برف روبی شدند

بیش از 87 هزار کیلومتر از جاده های کشور برف روبی شدند