مطالب مرتبط:
رفع محدودیت ترافیکی در آزادراه تهران–شمال و محور چالوس
رفع محدودیت ترافیکی در آزادراه تهران–شمال و محور چالوس
جاده کندوان یکطرفه شد؛ تردد در جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال ممنوع
قیمت جدید مسکن در تهران؛ فرق شمال و جنوب شهر چقدر است؟
بارش های سنگین 24 ساعت گذشته در شمال و غرب؛ کلاردشت در صدر، تهران تقریباً خشک ماند + جدول ایستگاه های بالای 10 میلیمتر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 26 بهمن 1404 ساعت 14:402026-02-15اجتماعي

رفع گره ترافیکی شمال شرق تهران


بازدید میدانی از تقاطع استخر، تقاطع غیرهمسطح شهید زین الدین و کندرو های متصل به بزرگراه شهید زین الدین با هدف بررسی مشکلات ترافیکی و تسریع در اجرای طرح اصلاح هندسی انجام شد.

- بازدید میدانی از تقاطع استخر، تقاطع غیرهمسطح شهید زین الدین و کندرو های متصل به بزرگراه شهید زین الدین با هدف بررسی مشکلات ترافیکی و تسریع در اجرای طرح اصلاح هندسی انجام شد.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما،  بازدید میدانی از تقاطع استخر، تقاطع غیرهمسطح شهید زین الدین و کندرو های متصل به بزرگراه شهید زین الدین با هدف بررسی مشکلات ترافیکی و تسریع در اجرای طرح اصلاح هندسی انجام شد.

در این بازدید که با حضور سردار موسوی پور رییس پلیس راهور تهران بزرگ،   موسوی شهردار و همچنین معاونین اجرایی این منطقه برگزار شد، موسوی گفت: این تقاطع به عنوان یکی از گلوگاه های ترافیکی شرق تهران سالیان سال بدون اقدام مؤثر باقی مانده و در ساعات اوج ترافیک عصرگاهی، هر خودرو حداقل پنج دقیقه توقف را تجربه می کند که این موضوع منجر به ایجاد گره کور ترافیکی و حجم بالای بار ترافیک از خیابان آیت الله خوشوقت در مسیر جنوب به شمال و همچنین خیابان 212 شده است.

 وی افزود: در این راستا معاونت حمل ونقل و ترافیک منطقه با هماهنگی مشاور ترافیکی، طرح اصلاح هندسی 3زمانه این تقاطع را آماده کرده و


برچسب ها: شهید زین الدین - بزرگراه شهید زین الدین - زین الدین - تقاطع غیرهمسطح - مشکلات ترافیکی - بازدید میدانی - تقاطع
آخرین اخبار سرویس:

رفع گره ترافیکی شمال شرق تهران

رفع گره ترافیکی شمال شرق تهران