مطالب مرتبط:
ویتکاف از لزوم دیپلماسی با ایران گفت
نخست وزیر قطر: دیپلماسی بهترین راه حل برای رسیدگی به پرونده هسته ای ایران است
دیپلماسی «قایق های توپ دار» علیه ایران
اظهارات جدید ویتکاف درباره تماس با ایران
ویتکاف: آمریکا با ایران در تماس است، اما مذاکرات رسمی هنوز آغاز نشده است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 2 بهمن 1404 ساعت 09:152026-01-22بين الملل

ویتکاف از لزوم دیپلماسی با ایران گفت


نماینده ویژه رییس جمهور آمریکا بدون اشاره به «خیانت» واشنگتن به دیپلماسی، گفته ایران باید پای میز مذاکره بیاید.

- به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، استیو ویتکاف نماینده ویژه دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا روز چهارشنبه گفت که ایران باید پای میز دیپلماسی بیاید.

اظهارات ویتکاف درحالی عنوان شده که ایران اعلام کرده همیشه به دیپلماسی پایبند بوده و این آمریکا بود که در میانه مذاکرات به دیپلماسی خیانت کرد و با چراغ سبز به رژیم صهیونیستی و مشارکت خود، جنگ 12 روزه را رقم زد.

نماینده ویژه ترامپ که در حاشیه اجلاس داووس با عرب نیوز گفت وگو می کرد، در ادامه گفت: این باید اتفاق بیفتد.

موضوع مهمی است.

اگر ایران وارد شود، منطقه هم همراه می شود و بنابراین باید این مسئله را روشن و حل کنیم.

ویتکاف همچنین به سی ان بی سی گفته بود که واشنگتن در حال حاضر با ایران در مذاکره نیست، اما تماس هایی بین طرفین رد و بدل شده است.

او گفته بود: بدیهی است که توافق باید موشک ها، غنی سازی اورانیوم و مواد [مربوطه] را پوشش دهد.

ایران بارها تاکید کرده بر اساس معاهده ان پی تی، حق برخورداری از انرژی صلح آمیز هسته ای را دارد و همچنین بر سر توان دفاعی خود هیچ مذاکره ای نخواهد کرد.


برچسب ها: دیپلماسی - رییس جمهور آمریکا - ایران - نماینده - رییس جمهور - آمریکا - واشنگتن
آخرین اخبار سرویس:

ویتکاف از لزوم دیپلماسی با ایران گفت

ویتکاف از لزوم دیپلماسی با ایران گفت