مطالب مرتبط:
واتیکان در هیئت صلح غزه مشارکت نمی کند
اردوغان: با اقدام نظامی علیه ایران مخالفیم / دعوت ترکیه به «شورای صلح» غزه
زلنسکی: این منصفانه نیست که ترامپ از اوکراین بخواهد برای صلح امتیاز بدهد
اعلام مشارکت پاکستان در کاروان دریایی «صمود» برای شکستن محاصره غزه
بمب خبری: معاون ترامپ از توافقی جنجالی با ایران پرده برداشت!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 29 بهمن 1404 ساعت 22:052026-02-18سياسي

واتیکان مشارکت در شورای صلح به ریاست ترامپ درباره غزه را رد کرد


کاردینال پیترو پارولین، عالی ترین مقام دیپلماتیک واتیکان اعلام کرد این نهاد به دلیل ماهیت خاص خود که طبیعتاً با ماهیت سایر کشورها متفاوت است، - به گزارش جماران؛ واتیکان با اعلام اینکه در ابتکار شورای صلح که از سوی دونالد ترامپ راه اندازی شده است، مشارکت نخواهد کرد، تاکید کرد رسیدگی به بحران های بین المللی باید از طریق سازمان ملل انجام شود.

کاردینال پیترو پارولین، عالی ترین مقام دیپلماتیک واتیکان اعلام کرد این نهاد به دلیل ماهیت خاص خود که طبیعتاً با ماهیت سایر کشورها متفاوت است، در شورای صلح شرکت نخواهد کرد.

وی افزود: در سطح بین المللی پیش از هر چیز باید این سازمان ملل باشد که مدیریت بحران ها را بر عهده گیرد و این یکی از نکاتی است که واتیکان بر آن اصرار دارد.

پیش تر از پاپ لئون چهاردهم که نخستین پاپ آمریکایی واتیکان است، در ماه ژانویه برای پیوستن به این شورا دعوت به عمل آمده بود.

بر اساس طرح ترامپ که به آتش بسی شکننده در غزه در ماه اکتبر انجامید، قرار بود این شورا به طور موقت بر اداره نوار غزه نظارت کند، اما ترامپ که ریاست شورا را بر عهده دارد، بعداً اعلام کرد اختیارات آن گسترش خواهد یافت و رسیدگی به منازعات جهانی را نیز در بر خواهد گرفت.


برچسب ها: واتیکان - سایر کشورها - بین المللی - سازمان ملل - دیپلماتیک - اعلام - شورای
آخرین اخبار سرویس:

واتیکان مشارکت در شورای صلح به ریاست ترامپ درباره غزه را رد کرد

واتیکان مشارکت در شورای صلح به ریاست ترامپ درباره غزه را رد کرد