مطالب مرتبط:
تکلیف نهضت ملی مسکن یکسره شد
اتمام نهضت ملی مسکن تا 3 سال دیگر
متقاضیان نهضت ملی مسکن پرند بخوانند
مبلغ آورده نهایی مسکن ملی مشخص شد
مبلغ آورده نهایی مسکن ملی مشخص شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 14 بهمن 1404 ساعت 15:252026-02-03اقتصادي

بیش از 22 هزار متقاضی نهضت ملی مسکن در مازندران تایید نهایی شدند

بیش از 22 هزار متقاضی نهضت ملی مسکن در مازندران تایید نهایی شدند

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن از تخصیص 150 هکتار زمین برای نهضت ملی مسکن و تایید نهایی 22 هزار و 797 متقاضی در استان مازندران خبر داد.

-   به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛  جلسه شورای مسکن استان مازندران امروز با حضور همزمان دو معاون وزیر راه و شهرسازی در استانداری برگزار شد که در آن بر لزوم چاره اندیشی برای کمبود زمین و تسریع در نوسازی بافت های فرسوده به ویژه بافت تاریخی تأکید شد.

یونسی رستمی استاندار مازندران در این نشست اقتصاد و معیشت را دغدغه اصلی مردم دانست و گفت: کمبود زمین در مازندران موضوعی است که باید برای رفع این مشکل چاره اندیشی شود و از راهکار های مناسبی، چون بلندمرتبه سازی در این زمینه می توان بهره برد.

جابر حسن زاده مدیرکل راه و شهرسازی مازندران نیز در این نشست با بیان آمار بافت های نیازمند بازآفرینی گفت: 7800 هکتار مساحت بافت بازآفرینی شهری در مازندران وجود دارد که 5243 هکتار آن بافت فرسوده است.

وی افزود: 307 هزار واحد مسکن در این بافت ها وجود دارد که 122 هزار واحد آن نیازمند بازآفرینی و نوسازی هستند.

حسن زاده با اشاره به غفلت از بافت تاریخی گفت: مازندران تنها استانی است که بافت تاریخی خود را احیا نکرده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بیش از 22 هزار متقاضی نهضت ملی مسکن در مازندران تایید نهایی شدند

بیش از 22 هزار متقاضی نهضت ملی مسکن در مازندران تایید نهایی شدند