مطالب مرتبط:
«اسکورت» را ساختم تا داغ دل شوتی ها هم دیده شود
توقیف خودروی شوتی در خرم آباد
غم آدم هایی را که ناچارند شوتی باشند، ببینید/ تسلیت یوسف حاتمی کیا در غم جانباختگان
فیلم| استاندار گلستان: درک مردم از انقلاب عمیق تر شده است
معرفی فیلم صبح اعدام | روایتی از آخرین ساعات دو شخصیت تاریخی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 14 بهمن 1404 ساعت 07:202026-02-03فرهنگي

این فیلم را با هدف دیدن زحمت ها و غم های شوتی ها ساختم


نشست رسانه ای فیلم «اسکورت» دومین ساخته یوسف حاتمی کیا شب گذشته در سینمای رسانه ها با حضور محمدرضا منصوری تهیه کننده در پردیس سینمایی ملت برگزار شد.

- این فیلم را با هدف دیدن زحمت ها و غم های شوتی ها ساختم نشست رسانه ای فیلم اسکورت دومین ساخته یوسف حاتمی کیا شب گذشته در سینمای رسانه ها با حضور محمدرضا منصوری تهیه کننده در پردیس سینمایی ملت برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، در ابتدای این نشست حاتمی کیا با تسلیت بابت حوادث اخیر گفت: همه به شکلی عزاداریم و ان شاءلله مردم ایران مثل همیشه از این سختی ها عبور میکنند ولی این باعث نمی شود غمی که همگی داریم را کسی بخواهد کم بشمارد.

او در ادامه با بیان اینکه قرار بود اسکورت فیلم اولش باشد، بیان کرد: من 6 سال برای ساخت این فیلم تلاش کردم، چون یا وزارت ارشاد مجوز نمی داد یا نیروی انتظامی و یا بودجه آن فراهم نمی شد تا اینکه آقای منصوری فرشته نجات ما شد.

اسکورت زاده 10 طرح فیلمنامه بود و آنجایی موضوع شوتی ها برای من مهم شد که فهمیدم بانوان هم در این شغل هستند.

من همچنین دنبال فیلمنامه ای با رعایت قوانین ژانر بودم و امیدوارم که به نتیجه رسیده باشم.

حاتمی کیا افزود: من دنبال این نبودم که فیلم سیاه بسازم، فقط میخواستم بگویم عده ای از هموطنان ما برای زندگی می جنگند و باید این را ببینیم.


برچسب ها: پردیس سینمایی ملت - محمدرضا منصوری - حاتمی کیا - پردیس سینمایی - فیلم - سینمای رسانه - رسانه
آخرین اخبار سرویس:

این فیلم را با هدف دیدن زحمت ها و غم های شوتی ها ساختم

این فیلم را با هدف دیدن زحمت ها و غم های شوتی ها ساختم