مطالب مرتبط:
فعالیت 80 مدرسه دانشگاه آزاد در فارس/ تأسیس 8 مدرسه جدید در راه است
راه اندازی خط گردشگری دریایی برای اتصال بنادر جنوبی کشور
چرا تکلیف نهاد متولی رمزارزها در ایران مشخص نمی شود؟/ نقشه راه اتصال بانک ها به استیبل کوین
فوری/فاجعه در اصفهان: رویای سه گانه سپاهان مُرد! / کپی برداری از سرنوشت تلخ پرسپولیس در راه است؟
تأکید رییس مجمع نمایندگان بر تکمیل راه آهن، مهار سیلاب و احیای صنایع راکد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 30 بهمن 1404 ساعت 14:502026-02-19اقتصادي

20 همت برای تکمیل اتصال یاسوج به آزاد راه شیراز-اصفهان نیاز است


استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای تکمیل کامل این مسیر بیش از 20 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری نیاز است.

- استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای تکمیل کامل این مسیر بیش از 20 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری نیاز است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، یدالله رحمانی ظهر چهارشنبه در آیین آغاز عملیات اجرایی قطعه اول اتصال یاسوج به آزادراه شیراز-اصفهان، با تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان، این روز را یکی از روزهای ماندگار برای استان عنوان کرد.

وی اظهار کرد: اتصال کهگیلویه و بویراحمد به شبکه آزادراهی کشور از مطالبات جدی و دیرینه مردم بود که با همدلی ملی و استانی امروز وارد فاز اجرایی شد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اهمیت زیرساخت های حمل ونقل در توسعه اقتصادی افزود: شبکه راه ها اصلی ترین زیرساخت توسعه است و هر استانی که زودتر به شبکه منسجم و باکیفیت دست یابد، شتاب توسعه بیشتری خواهد داشت.

  وی با بیان اینکه قطعه نخست این پروژه به طول حدود 55 کیلومتر آغاز شده است، گفت: حداقل 10 هزار میلیارد تومان اعتبار برای این فاز پیش بینی شده و برای تکمیل کامل اتصال آزادراهی، بیش از 20 همت سرمایه گذاری نیاز است.


برچسب ها: کهگیلویه و بویراحمد - استاندار کهگیلویه - بویراحمد - کهگیلویه - استان - میلیارد تومان - استاندار
آخرین اخبار سرویس:

20 همت برای تکمیل اتصال یاسوج به آزاد راه شیراز-اصفهان نیاز است

20 همت برای تکمیل اتصال یاسوج به آزاد راه شیراز-اصفهان نیاز است