مطالب مرتبط:
ویدیو/ کاهش 27 درصدی آب سدهای کشور نسبت به سال گذشته
رشد 110 درصدی در آماده سازی اراضی دولتی کشور/ احداث 1150 کیلومتر راه وبزرگراه از ابتدای امسال+ فیلم
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
بازداشت ها کمکی به کاهش تنش ها نمی کند/ کشور نیازمند همبستگی همه اقشار جامعه است/ وای از آن روزی که مردم خسته و مأیوس شوند
کاهش حملات سایبری در کشور: ثبت 4.7 میلیون تلاش ناموفق و ابلاغ طرح ضربتی امن سازی زیرساخت های حیاتی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 21 بهمن 1404 ساعت 19:252026-02-10سياسي

سیمایی: اتکای دانشگاه های کشور به بودجه دولتی کاهش یابد


باید دانشگاه ها را قوی تر کرد و اتکای آن به بودجه دولت کاهش یابد.

- ارومیه- وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: باید دانشگاه ها را قوی تر کرد و اتکای آن به بودجه دولت کاهش یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین سیمایی صراف سه شنبه شب در جلسه شورای اداری که در استانداری آذربایجان غربی برگزار شد، بر حکمرانی علمی در جامعه تأکید کرد و افزود: میزان حکمرانی علمی فعلی حاکم در کشور چندان رضایت بخش نیست و با وجود پتانسیلهای مختلف، از لحاظ پیشرفت و توسعه ای متناسب با ظرفیت ها نیست.

وی با اشاره به نقش فناوری در پیشرفت، افزود: با تجمیع قدرت فناوری و سرمایه گذاری می توان با سرعت غیرقابل وصفی به پیشرفتها دست یافت.

وزیر علوم بر ضرورت ساماندهی آموزش عالی با هدف ارتقای کیفیت آموزشی تاکید کرد و گفت: باید دانشگاه ها را قوی تر کرد و اتکای آن به بودجه دولت کاهش یابد.

وی با اشاره به وجود 59 پارک علم و فناوری و 16 هزار شرکت دانش بنیان در پارکهای کشور که حاصل فعالیت دانشگاه است، گفت: لازم است به دانشگاه اعتماد کنیم و کشور را توسعه بدهیم.

سیمایی خدمت به مردم را یک نعمت دانست و گفت: مردم ولی نعمت ما هستند و به ثمر رساندن پروژه های مختلف حاصل دستاوردهای دولت نمی شود دانست بلکه این اقدامات با هدف ایجاد آسایش مردم برای مسئولان یک وظیفه است.


برچسب ها: وزیر علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه ها - تحقیقات و فناوری - دانشگاه - وزیر علوم - فناوری - استانداری آذربایجان غربی
آخرین اخبار سرویس:

سیمایی: اتکای دانشگاه های کشور به بودجه دولتی کاهش یابد

سیمایی: اتکای دانشگاه های کشور به بودجه دولتی کاهش یابد