مطالب مرتبط:
فیلم های کودک و نوجوان
برنامه های کودک و نوجوان ویژه رمضان 1404 روی آنتن تلویزیون + زمان پخش
نشر سیمرغ با هدف پرداختن به هویت ایرانی آغاز به کار کرده است
برگزاری جلسه ستاد برگزاری جشنواره های فرهنگی و هنری اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و مقاومت خراسان رضوی + تصاویر
دیدار مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و مقاومت مازندران با فرمانده جدید سپاه ساری+ تصاویر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 30 بهمن 1404 ساعت 15:152026-02-19فرهنگي

تازه های نشر کودک و نوجوان


سه عنوان کتاب جدید در حوزه کودک و نوجوان در هفته گذشته روانه بازار نشر شد.

- به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، کتاب دایناسور خندان خندان نوشته فریده افضلان با تصویرگری نرجس بیت مشعل منتشر شد.

این کتاب که به تازگی در نرجس  نشر برکه به چاپ رسیده است با زبانی ساده کودکان شش سال به بالا را با موضوع احساسات و واکنش به هیجان ها آشنا می کند.

داستان دایناسور خندان خندان با تولد یک دایناسور کوچک آغاز می شود که به دلیل لبخند همیشگی اش، خانواده اش نام او را خندان می گذارند، خندان همیشه می خندد و اطرافیانش نیز از این ویژگی او خوشحال هستند، اما در طول داستان، اتفاقاتی رخ می دهد که احساسات مختلفی را در خندان برمی انگیزد.

  کتاب زلزله ای که آرام گرفت نوشته سمیرا مختاری کاری از موسسه چاپ و نشر بین الملل روانه بازار نشر شد.

این اثر، داستان واقعی زندگی قاری قرآنی است که در اوج ناتوانی در تکلم، تنها هنگام تلاوت آیات الهی زبانش باز می شد.

نویسنده در این کتاب شرح می دهد که چگونه طعنه های اطرافیان و جمله تلخ به حسین تون بگو کاری برات بکنه ، دلی شکسته را راهی کربلا کرد و تربت سیدالشهدا (ع) پایانی بر تمام رنج های جسمانی او شد.

کتاب زلزله ای که آرام گرفت تلاشی است مکتوب برای ثبت لحظات نابی از استیصال انسان و پاسخ معجزه گونه اهل بیت(ع) که پیش از این مخاطبا


برچسب ها: کودک و نوجوان - دایناسور - داستان - بازار نشر - کتاب - احساسات - نوجوان
آخرین اخبار سرویس:

تازه های نشر کودک و نوجوان

تازه های نشر کودک و نوجوان