مطالب مرتبط:
لزوم تجهیز شهرداری های شهرستان چالوس به پنل خورشیدی تا پایان امسال
افتتاح 50 پنل خورشیدی مددجویی در بروجرد
نیروگاه خورشیدی 20 مگاواتی پاسارگاد با حضور وزیر کشور به بهره برداری رسید
حضور فعالانه مدرسه علمیه آیت الله ایروانی در مقابله با اغتشاشات آمریکایی دی ماه
احداث 1100 مدرسه در کشور در مراحل پایانی است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 19 بهمن 1404 ساعت 22:052026-02-08اقتصادي

800 مدرسه کشور در کمتر از یک ماه به پنل خورشیدی مجهز شدند


استاندار تهران، با اشاره به شتاب توسعه انرژی های پاک در کشور گفت: در کمتر از یک ماه، 800 مدرسه به پنل های خورشیدی مجهز شده اند.

- تهران- استاندار تهران، با اشاره به شتاب توسعه انرژی های پاک در کشور گفت: در کمتر از یک ماه، 800 مدرسه به پنل های خورشیدی مجهز شده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدصادق معتمدیان، شامگاه یکشنبه، در یک برنامه تلویزیونی، با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه انرژی اظهار کرد: در مدت کوتاهی نیروگاه 63 مگاواتی استان تهران به بهره برداری رسیده و در کمتر از یک ماه نیز 800 مدرسه در کشور به پنل خورشیدی مجهز شده اند که گام مهمی در کاهش مصرف انرژی است.

وی با اشاره به لزوم همراهی مردم در مدیریت مصرف، خواستار کاهش دمای محیط های اداری و استودیوهای رسانه ای برای صرفه جویی در انرژی شد و افزود: رعایت الگوی مصرف نقش مؤثری در عبور از شرایط ناترازی دارد.

استاندار تهران همچنین با بیان اینکه علی رغم تحریم ها و مشکلات اقتصادی، روند اجرای پروژه های عمرانی در سطح استان متوقف نشده است، تصریح کرد: فعالیت های عمرانی با قدرت در حال انجام بوده و جزییات و آمار پروژه ها به صورت مستمر رصد می شود.

معتمدیان در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا اشاره کرد و گفت: انتخابات شوراها نخستین انتخاباتی است که به صور


برچسب ها: استاندار تهران - خورشیدی - پنل های خورشیدی - تهران - انرژی - استاندار - پنل خورشیدی
آخرین اخبار سرویس:

800 مدرسه کشور در کمتر از یک ماه به پنل خورشیدی مجهز شدند

800 مدرسه کشور در کمتر از یک ماه به پنل خورشیدی مجهز شدند