مطالب مرتبط:
ارتقاء سرمایه اجتماعی از اولویت های امروز کشور است
سفر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به کرمانشاه
فیلم/ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بدو ورود به کرمانشاه
سفر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به استان کرمانشاه
سفر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به کرمانشاه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 9 بهمن 1404 ساعت 20:002026-01-29سياسي

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: ارتقاء سرمایه اجتماعی از اولویت های امروز کشور است


وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به ضروت تجدیدنظر در مسائل و اولویت های کشور، گفت: ارتقاء سرمایه اجتماعی، تاب آوری اجتماعی و نشاط اجتماعی باید اولویت های امروز کشور باشد.

- وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: ارتقاء سرمایه اجتماعی از اولویت های امروز کشور است ایسنا/کرمانشاه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به ضروت تجدیدنظر در مسائل و اولویت های کشور، گفت: ارتقاء سرمایه اجتماعی، تاب آوری اجتماعی و نشاط اجتماعی باید اولویت های امروز کشور باشد.

سید عباس صالحی، روز پنجشنبه نهم بهمن در جلسه شورای اداری استان کرمانشاه با تبریک فرا رسیدن دهه مبارک فجر، اظهار کرد: دهه فجر به عنوان آیین مناسکی ما یک بخشش تکریم رخداد بزرگی است که بر این کشور گذشته است، اما در کنار این گرامیداشت، کارکرد اصلی دهه فجر این است که ببینیم کارنامه سال قبل ما چه بوده و در چه نقطه ای هستیم و راه سال بعد را چگونه باید آغاز کنیم.

به واقع دهه فجر برای نظام حکمرانی کشور باید نگاه به گذشته و برنامه ریزی برای آینده باشد.

وی در ادامه با اشاره به اتفاقاتی که در یک سال اخیر بر کشور گذشته، گفت: با توجه به این وقایع معتقدم باید مسائل و راهبردهایمان را مورد تجدید نظر قرار داده و اولویت هایمان را تغییر دهیم.


برچسب ها: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی - فرهنگ و ارشاد اسلامی - وزیر فرهنگ و ارشاد - اجتماعی - سرمایه اجتماعی - فرهنگ و ارشاد - ارشاد اسلامی
آخرین اخبار سرویس:

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: ارتقاء سرمایه اجتماعی از اولویت های امروز کشور است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: ارتقاء سرمایه اجتماعی از اولویت های امروز کشور است