مطالب مرتبط:
رویکرد جدید در آموزش و پرورش با محوریت مسائل دانش آموزان باشد
پیگیری وضعیت دانش آموزان بازداشتی و افراد زیر سن قانونی توسط کمیسیون امنیت ملی
تصاویر/ نشست تبیینی امام جمعه آران و بیدگل با خبرنگاران و شرکت در جشن عبادت دانش آموزان
برگزاری تریبون آزاد پاسخ به شبهات دانش آموزان سیستانی+ فیلم
دانش آموزان عاملی مهم در جهاد تبیین؛ روایت اول را نباید به دشمن واگذار کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 2 بهمن 1404 ساعت 14:452026-01-22اجتماعي

استاندار زنجان: رویکرد جدید در آموزش و پرورش با محوریت مسائل دانش آموزان باشد


استاندار زنجان با اشاره به رویکرد جدید در آموزش و پرورش، گفت: مدلی که در شورای آموزش و پرورش ایجاد شده، به سمت تبدیل شورا به مسیری است که آموزشی و پرورش را به سمت تربیت هدایت کند.

- استاندار زنجان: رویکرد جدید در آموزش و پرورش با محوریت مسائل دانش آموزان باشد ایسنا/زنجان استاندار زنجان با اشاره به رویکرد جدید در آموزش و پرورش، گفت: مدلی که در شورای آموزش و پرورش ایجاد شده، به سمت تبدیل شورا به مسیری است که آموزشی و پرورش را به سمت تربیت هدایت کند.

در این راستا، معلمان باید مسائل مربوط به دانش آموزان و مسائل اجتماعی را شناسایی کرده و برای سال آینده، به صورت مسئله محور به این موضوعات بپردازند.

سیدمحسن صادقی امروز (پنجشنبه دوم بهمن) در شورای آموزش و پرورش اسان زنجان از پیشرفت طرح هوشمندسازی در ماهنشان خبر داد و اظهار کرد: 60 درصد پیش نیازهای این طرح آماده شده و اگر زمینه لازم در سطح استان فراهم شود، می توان یک شهرستان را در بحث آموزش و پرورش به یک شهرستان هوشمند تبدیل کرد.

وی با اشاره به نتایج یک سنجش علمی شورای اجتماعی کشور، گفت: این سنجش نشان داد که معلمان در صدر گروه های مرجع قرار دارند و بالاترین اعتماد عمومی را کسب کرده اند.


برچسب ها: آموزش و پرورش - استاندار زنجان - شورای آموزش و پرورش - آموزش - پرورش - استاندار - دانش آموزان
آخرین اخبار سرویس:

استاندار زنجان: رویکرد جدید در آموزش و پرورش با محوریت مسائل دانش آموزان باشد

استاندار زنجان: رویکرد جدید در آموزش و پرورش با محوریت مسائل دانش آموزان باشد