مطالب مرتبط:
سمنان سومین استان کشور در افتتاح طرح های عمرانی به نسبت جمعیت
افتتاح طرح های دهه فجر در شهرستان سمنان
فیلم | افتتاح طرح های دهه فجر در شهرستان سمنان
افتتاح 769 طرح عمرانی و اقتصادی در چهارمحال و بختیاری
افتتاح ده ها طرح دهه فجر در کرمان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 14 بهمن 1404 ساعت 16:052026-02-03سياسي

افتتاح فاز دوم طرح هادی چند روستا در ملایر


همزمان با سومین روز از ایام الله دهه فجر، فاز دوم اجرای طرح هادی روستای عشاق و دو روستای دیگر بخش جوکار شهرستان ملایر بهره برداری شد.

- ایسنا/همدان همزمان با سومین روز از ایام الله دهه فجر، فاز دوم اجرای طرح هادی روستای عشاق و دو روستای دیگر بخش جوکار شهرستان ملایر بهره برداری شد.

امروز سه شنبه 14 بهمن، همزمان با سومین روز از ایام الله دهه فجر با حضور جمعی از مدیران دستگاه های اجرایی، از فاز دوم اجرای طرح هادی روستای عشاق و همزمان دو روستای دیگر بخش جوکار شهرستان ملایر بهره برداری شد.

مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ملایر در حاشیه این مراسم با بیان اینکه این اقدام گواهی بر اهمیت و ضرورت عمران و آبادانی روستاها و توجه ویژه به مناطق کمتر برخوردار در راستای ایجاد عدالت و رضایتمندی مردم شریف روستاها است.

روح الله بهرامی افزود: پروژه های انجام شده با اهتمام وحمایت ویژه نمایندگان، فرماندار، مدیرکل بنیاد استان ودیگر مسئولین شهرستانی و استانی و با صرف اعتبار هزینه شده 123هزار و 450 میلیون ریال از محل اعتبارات استانی، در اختیار نمایندگان و پیش بینی قیر رایگان انجام که ضمن ایجاد تسهیل در رفت وآمد، تحولی چشمگیر در چهره این روستاها ایجاد کرده است.


برچسب ها: ایام الله دهه فجر - روستا - روستای - بهره برداری - طرح هادی - فاز دوم - سومین روز
آخرین اخبار سرویس:

افتتاح فاز دوم طرح هادی چند روستا در ملایر

افتتاح فاز دوم طرح هادی چند روستا در ملایر