مطالب مرتبط:
استعفای مسئول امنیتی کلیدی حزب الله لبنان
هشدار صنعا به آمریکا و رژیم اسراییل درباره هرگونه تنش آفرینی در منطقه
هشدار صنعا به آمریکا و رژیم «اسراییل» درباره تنش آفرینی در منطقه
نخست وزیر لبنان: حملات اسراییل، تجاوز علیه حاکمیت کشور ما است
نخست وزیر لبنان: حملات اسراییل، تجاوز علیه حاکمیت کشور ما است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 19 بهمن 1404 ساعت 04:352026-02-08بين الملل

نماینده حزب الله: لازمه ثبات لبنان، توقف تجاوزات رژیم اسراییل است


نماینده فراکسیون وفاداری به مقاومت در مجلس لبنان مشکل مشترک دولت و مردم این کشور را اشغالگری رژیم صهیونیستی دانست.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری العهد لبنان، حسن فضل الله نماینده فراکسیون وفاداری به مقاومت در مجلس لبنان تأکید کرد که اشغالگری رژیم اسراییل مشکل اصلی مردم و دولت لبنان است و تا زمانی که این اشغال ادامه دارد، امنیت و ثبات در کشور برقرار نخواهد شد.

وی که این سخنان را در دیدار با نواف سلام، نخست وزیر این کشور در شهرستان بنت جبیل لبنان بیان می کرد، با اشاره به نقش تاریخی جنوب لبنان در دفاع از کشورش گفت که مردم این منطقه سال ها بار دفاع از وطن و دولت را بر دوش کشیده اند و در مقاطعی که دولت نتوانسته از مردم حمایت کند، مقاومت مردمی شکل گرفته و از سرزمین لبنان دفاع کرده است.

وی افزود که با وجود مقاومت مردم و تحویل مناطق آزادشده به دولت، این دولت تاکنون نتوانسته حاکمیت خود را به طور کامل اعمال کند، از مردم حفاظت کند یا امنیت لازم را فراهم آورد.

به گفته او، جنوب لبنان امروز شاهد نقض حاکمیت، اشغال اراضی، تخریب خانه ها، آوارگی مردم و ادامه بازداشت اسیران است.

این نماینده پارلمان لبنان تأکید کرد که تا زمانی که جنوب لبنان و مناطق دیگر کشور هدف حملات قرار می گیرند و اراضی اشغالی آزاد نشده اند، لبنان به امن


برچسب ها: لبنان - فراکسیون وفاداری - مقاومت - مردم - رژیم اسراییل - نماینده - دولت
آخرین اخبار سرویس:

نماینده حزب الله: لازمه ثبات لبنان، توقف تجاوزات رژیم اسراییل است

نماینده حزب الله: لازمه ثبات لبنان، توقف تجاوزات رژیم اسراییل است