مطالب مرتبط:
مذاکره با ستاره استقلال در دستور کار پرسپولیس/ دیدیه اندونگ سرخپوش می شود؟
طرد سالانه 4 تا 5 درصد از اتباع غیرمجاز در دستور کار استان
تغییر دروازه در دستور کار ساپینتو با حذف زودهنگام استقلال از لیگ قهرمانان آسیا 2 | اخبار ورزشی
بازنگری قیمت گندم در دستور کار دولت / محاسبات وزارت جهاد هنوز نهایی نیست
بازنگری قیمت گندم در دستور کار دولت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 30 بهمن 1404 ساعت 20:552026-02-19سياسي

احیای واحد های اقتصادی راکدکرمان در دستور کار


معاون رییس جمهور در توسعه امور روستایی:همه واحد های اقتصادی راکد، تعطیل یا غیرفعال ا بر اساس دستور رییس جمهور و رهنمود های مقام معظم رهبری احیا می شود.

- معاون رییس جمهور در توسعه امور روستایی:همه واحد های اقتصادی راکد، تعطیل یا غیرفعال ا بر اساس دستور رییس جمهور و رهنمود های مقام معظم رهبری احیا می شود.

 به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان ،معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رییس جمهور در جلسه شورای اداری استان کرمان اعلام کرد:: فهرست این واحد ها باید احصا شود و با همکاری استان در برنامه احیا قرار گیرد.

وی از پیش بینی تسهیلات کم بهره برای روستاییان در سال جاری خبر داد و گفت: برای روستا ها تسهیلات کم بهره در نظر گرفته شده و سهم استان کرمان نیز مشخص شده است تا در مناطق روستایی ایجاد اشتغال شود.

عبد الکریم حسین زاده، افزود: در سطح کشور بخشی از منابع به صورت استانی تخصیص یافته و بخشی نیز در اختیار معاونت است تا بر اساس سیاست گذاری کلان توزیع شود و سهم کرمان نیز مورد توجه قرار خواهد گرفت.

بگفته وی: در حوزه صنایع روستایی، شهرک ها و نواحی کشاورزی ناقص، منابعی برای تکمیل پیش بینی شده تا این زیرساخت ها فعال شوند و روستا ها از معیشت پایدار برخوردار شوند.


برچسب ها: رییس جمهور - روستایی - دستور رییس جمهور - معاون رییس جمهور - روستا - تسهیلات کم بهره - مقام معظم رهبری
آخرین اخبار سرویس:

احیای واحد های اقتصادی راکدکرمان در دستور کار

احیای واحد های اقتصادی راکدکرمان در دستور کار