مطالب مرتبط:
تداوم روند توسعه ارتش در چارچوب فناوری های نوین/ هدف گذاری ارتش، ایجاد و تقویت بازدارندگی مؤثر است
تداوم روند توسعه ارتش در چارچوب فناوری های نوین/ هدف گذاری ارتش، ایجاد و تقویت بازدارندگی مؤثر است
معاون ارتش: مشغول اقدامات اساسی درباره جنگ سایبرنتیک هستیم/ هدف گذاری ما ایجاد و تقویت بازدارندگی مؤثر است
گسترش همکاری های ایران و روسیه/ هدف گذاری تجارت 20 میلیارد دلاری
هدف گذاری تجارت 20 میلیارد دلاری ایران و روسیه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 27 بهمن 1404 ساعت 12:102026-02-16سياسي

هدف گذاری برای ایجاد 2000 تخت دیالیز در کشور


رییس سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر، از ورود به حوزه امنیت دارویی کشور خبر داد و گفت: ایجاد 2000 تخت دیالیز در کشور در دستور کار قرار گرفته است.

- رییس سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر، از ورود به حوزه امنیت دارویی کشور خبر داد و گفت: ایجاد 2000 تخت دیالیز در کشور در دستور کار قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما  دکتر محمدرضا شانه ساز رییس سازمان تدارکات پزشکی با اشاره به بازتعریف راهبرد های جمعیت هلال احمر گفت: بر اساس سیاست های ابلاغی مدیریت عالی جمعیت، سازمان از فعالیت هایی که به صورت گسترده توسط بخش خصوصی انجام می شود خارج شده و تمرکز خود را بر حوزه های حاکمیتی، ملی و نیاز های راهبردی کشور قرار داده است.

وی با اشاره به واگذاری مسئولیت تأمین دارو های تک نسخه ای از سوی سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت به جمعیت هلال احمر، افزود: از اسفندماه سال گذشته تأمین، قیمت گذاری و توزیع این دارو ها به جمعیت سپرده شد و اکنون این اقلام صرفاً از طریق داروخانه های منتخب جمعیت در کشور عرضه می شود.

رییس سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر ادامه داد: ثبت کامل دارو ها در سامانه های نظارتی، خروج از شبکه را به نزدیک صفر رسانده و میزان دارو های تقلبی به شکل محسوسی کاهش یافته است.


برچسب ها: سازمان تدارکات پزشکی - جمعیت هلال احمر - هلال احمر - رییس سازمان - سازمان - جمعیت - کشور
آخرین اخبار سرویس:

هدف گذاری برای ایجاد 2000 تخت دیالیز در کشور

هدف گذاری برای ایجاد 2000 تخت دیالیز در کشور