مطالب مرتبط:
جنگ شناختی دشمن، هوشیاری و اتحاد ملت ایران را می طلبد
راهپیمایی بزرگ 22 بهمن ملت ایران دریایی برای غرق ناو های توطئه دشمن
ملت ایران در راهپیمایی ‎22 بهمن دشمنان را مأیوس خواهند کرد
سرلشکر موسوی: ملت ایران دشمنان را مأیوس می کنند
ملت ایران هرگز در برابر دشمن تسلیم نمی شود / برنامه های دشمن با حضور مردم نقش بر آب شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 22 بهمن 1404 ساعت 12:552026-02-11سياسي

ملت ایران، امروز در جنگ اراده ها، دشمن را بازهم مأیوس کرد


نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی صبح امروز در سخنرانی در جمع هزاران نفر از مردم اردبیل در مقابل مصلی بزرگ امام خمینی این شهر گفت: جنگ امروز جنگ اراده هاست، - و مردم استان اردبیل همگام با ملت بزرگ ایران امروز آمدید و دشمن را مأیوس کردید.

به به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل علی نیکزاد افزود: انقلاب اسلامی نوع جدیدی از حکمرانی در جهان، بیانگر شرافت، غیرت، عزت، استقلال، حریت و الگویی جدید برای استقلال طلبان و آزاداندیشان و مسلمانان عالم است.

وی گفت: انقلاب اسلامی باعث شد ایران مطیع آمریکا، و بی اراده نباشد، انقلاب اسلامی باعث شد ایران برای منابع زیرزمینی و رو زمینی اش، و در سیاست خودش تصمیم گیرنده باشد نه آمریکا.

انقلاب اسلامی مانعِ چپاول و غارتِ آمریکا شد، و مانع غارتِ نفت، منابع زیرزمینی، معادن طلا، و همچنین فرهنگ و هویت ملت ایران شد.

نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ایالت متحده آمریکا، دشمنِ شماره یک ملت ایران است گفت: آمریکا به دنبال به دست آوردنِ منابع کشورهاست، برای آمریکا مهم نیست چه کسی در کشور ها حکومت میکند، در تاریخ ثابت شده که آمریکا و امروز ترامپ ملعون، تاجاری نامرد است.

به گفته نیکزاد، تنها چیزی که در نظر ایالت متحده آمریکا ارزشی ندارد، انسان ها هستند، اما رژیم صهیونیستی میخواهد از


برچسب ها: انقلاب اسلامی - اسلامی - منابع زیرزمینی - ایران - انقلاب - نایب رییس اول - امروز
آخرین اخبار سرویس:

ملت ایران، امروز در جنگ اراده ها، دشمن را بازهم مأیوس کرد

ملت ایران، امروز در جنگ اراده ها، دشمن را بازهم مأیوس کرد