مطالب مرتبط:
جلایی پور: اکنون شرایط برای یک توافق، بیشتر فراهم است، چون اکثر کشورهای اسلامی و عربی مانند ترکیه، مصر، عربستان و قطر مدافع و ذینفع این مذاکره هستند
خطیب اسلامی مصر: نیمه شعبان، جلوه ای از بخشش عظیم الهی است
مصر و ترکیه درباره پرونده هسته ای ایران رایزنی کردند
طرح پیشنهادی ترکیه، مصر و قطر چیست؟
گفت وگوی تلفنی عراقچی و وزیر امور خارجه عربستان سعودی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 16 بهمن 1404 ساعت 20:102026-02-05بين الملل

آیا مصر، ترکیه و عربستان سعودی ناتوی عربی-اسلامی ایجاد خواهند کرد؟


این کشورها با وزن انسانی، اقتصادی، نظامی و فناوری خود، «آن چیزی هستند که دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا را بر آن داشت تا از طرح خود برای جابجایی جمعیت نوار غزه عقب نشینی کند».

- به گزارش جماران به نقل از الجزیره، به گفته کارشناسان، ائتلاف مصر-عربستان-ترکیه نشان دهنده یک نقطه عطف مهم در تاریخ منطقه است، اما به گفته کارشناسان، برای غلبه بر چالش های عمده ای که با آن مواجه است به زمان بیشتری نیاز دارد.

رجب طیب اردوغان، رییس جمهور ترکیه، پس از سفری که به پادشاهی عربستان سعودی داشت، با همتای مصری خود عبدالفتاح السیسی در قاهره دیدار کرد.

پس از نشست سران مصر و ترکیه، السیسی و اردوغان از شباهت دیدگاه ها در مورد مسائل منطقه به ویژه آنچه در فلسطین می گذرد صحبت کردند و بر تلاش خود برای گسترش همکاری های دو کشور در زمینه های مختلف از جمله نظامی و امنیتی تاکید کردند.

علی العشماوی، دستیار وزیر خارجه پیشین مصر می گوید: این شباهت در دیدگاه های دو کشور - از جمله پادشاهی عربستان سعودی - راه را برای اتحادی هموار می کند که ممکن است فراتر از روابط اقتصادی به همکاری همه جانبه برای تحکیم یک اتحاد استراتژیک بین سه کشور باشد.

العشماوی - در جریان شرکت در برنامه شبانگاه در شبکه الجزیره - تأکید کرد که محدود شدن سفر رییس جمهور ترکیه به ریاض و قاهره و


برچسب ها: عربستان سعودی - عربستان - ترکیه - رییس جمهور - رییس جمهور آمریکا - عبدالفتاح السیسی - اردوغان
آخرین اخبار سرویس:

آیا مصر، ترکیه و عربستان سعودی ناتوی عربی-اسلامی ایجاد خواهند کرد؟

آیا مصر، ترکیه و عربستان سعودی ناتوی عربی-اسلامی ایجاد خواهند کرد؟