مطالب مرتبط:
کاخ سفید از اقدامات رهبر جریان غربگرای ونزوئلا ابراز نارضایتی کرد / واکنش آمریکا به سیاست های رهبر جناح غربگرای ونزوئلا
کاخ سفید از اقدامات رهبر جریان غربگرای ونزوئلا ابراز نارضایتی کرد / واکنش آمریکا به سیاست های رهبر جناح غربگرای ونزوئلا
عربستان سعودی و مخالفت با حمله نظامی آمریکا به ایران: اهداف بن سلمان چیست؟
ببینید | کارشناس مسائل بین الملل: نگرانی اصلی آمریکا الهام بخشی ایران است
نشریه آمریکایی: احتمال لغو تحریم ها در توافق ایران و آمریکا بسیار کم است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 21 بهمن 1404 ساعت 09:102026-02-10بين الملل

تشدید نارضایتی ها از سرکوب مهاجران، مسئولان ارشد امور مرزی آمریکا را هم نگران کرده است


«تام هومان» مسئول ارشد امور مرزی کاخ سفید ماه های گذشته هشدار داده بود که اقدامات سرکوبگرانه و تهاجمی دولت علیه مهاجران می تواند باعث از بین رفتن حمایت مردمی شود.

- تشدید نارضایتی ها از سرکوب مهاجران، مسئولان ارشد امور مرزی آمریکا را هم نگران کرده است تام هومان مسئول ارشد امور مرزی کاخ سفید ماه های گذشته هشدار داده بود که اقدامات سرکوبگرانه و تهاجمی دولت علیه مهاجران می تواند باعث از بین رفتن حمایت مردمی شود.

به گزارش ایسنا، تام هومان مسئول ارشد امور مرزی کاخ سفید در ژوئن گفته بود که اولویت دادن به مهاجرانی که مرتکب جرم شده اند باعث حفظ ایمان مردم آمریکا خواهد شد .

به نوشته روزنامه تلگراف، این مقام مسئول در امور مرزی کاخ سفید در پایان ژانویه به مینیاپولیس اعزام شد تا ناآرامی های پس از کشته شدن دو شهروند آمریکایی توسط ماموران فدرال را آرام کند و کنترل عملیات مهاجرتی بسیار مورد انتقاد در این شهر متمایل به دموکرات ها را به دست گیرد.

گفته می شود دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا نگران ابعاد سرکوب مهاجرت است که پیش از این توسط کریستی نوئم وزیر امنیت داخلی و گرگوری بووینو رییس گشت مرزی رهبری می شد و در آن کودکان و افرادی که مرتکب جرم نشده بودند، دستگیر می شدند.


برچسب ها: مهاجران - کاخ سفید - مرزی - آمریکا - حمایت مردمی - ارشد - سرکوب
آخرین اخبار سرویس:

تشدید نارضایتی ها از سرکوب مهاجران، مسئولان ارشد امور مرزی آمریکا را هم نگران کرده است

تشدید نارضایتی ها از سرکوب مهاجران، مسئولان ارشد امور مرزی آمریکا را هم نگران کرده است