مطالب مرتبط:
اسراییل رزمایش دریایی گسترده برگزار کرد
اسراییل رزمایش دریایی گسترده برگزار کرد
اسراییل رزمایش دریایی گسترده برگزار کرد
27 بهمن، برگزاری رزمایش شیمیایی «شهید ربانی»
اختتامیه کنگره قبای سوخته برگزار می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 25 بهمن 1404 ساعت 00:152026-02-13سياسي

رزمایش شیمیایی در عسلویه برگزار می شود


معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر با تاکید بر لزوم افزایش آمادگی در حوزه پدافند غیرعامل گفت: در همین راستا، رزمایش شیمیایی در عسلویه برگزار می شود.

- بوشهر- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر با تاکید بر لزوم افزایش آمادگی در حوزه پدافند غیرعامل گفت: در همین راستا، رزمایش شیمیایی در عسلویه برگزار می شود.

احسان جهانیان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: برنامه ریزی لازم به منظور برگزاری رزمایش شیمیایی در شهرستان عسلویه صورت گرفته است که در روز دوشنبه بیست وهفتم بهمن ماه برگزار می شود.

وی با اشاره به برگزاری این رزمایش با عنوان رزمایش شیمیایی شهید ربانی ، هدف از برگزاری این رزمایش را ارتقای سطح آمادگی در حوزه پدافند غیرعامل دانست و بیان کرد: رزمایش شیمیایی در واقع یک تمرین میدانی میان نهادها و دستگاه های مختلف است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر تصریح کرد: برگزاری این رزمایش و تمرین ها نقش مهمی را در افزایش هماهنگی دستگاه ها و آمادگی مدیران بحران در شرایط اضطراری ایفا می کند.

وی از ارزیابی عملکرد تیم های تخصصی ایمن سازی محیط و مدیریت بحران خبر داد و بیان کرد: این رزمایش با همراهی ساکنان شهرستان عسلویه و کارکنان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس جنوبی برگزار می شود.


برچسب ها: رزمایش - برگزار - شیمیایی - پدافند غیرعامل - استاندار بوشهر - استاندار - عسلویه
آخرین اخبار سرویس:

رزمایش شیمیایی در عسلویه برگزار می شود

رزمایش شیمیایی در عسلویه برگزار می شود