مطالب مرتبط:
توان موشکی ایران نقشه دشمن را نقش بر آب کرده است
توان موشکی ایران نقشه دشمن را نقش بر آب کرده است
نگرانی دشمن از نقش محوری مساجد در تربیت جوانان انقلابی
بصیرت مردم باطل کننده نقشه های دشمن بود
امام جمعه ساری: اغتشاش، فساد و دزدی جلوه های تبعیت از جریان شیطانی است/ حمله به مسجد نشان دهنده ترس دشمن از نقش معنویت در هدایت جامعه است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 4 بهمن 1404 ساعت 13:102026-01-24سياسي

با وحدت نیرو های مسلح، نقشه های دشمن نقش بر آب شد


فرمانده نیروی زمینی سپاه در جلسه هم افزایی فرماندهان نیروی زمینی ارتش و سپاه گفت: هم افزایی موجود میان نیرو های مسلح جمهوری اسلامی ایران سرمایه ای ارزشمند است که باید با جدیت تقویت شود.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، سردار سرتیپ پاسدار محمد کرمی فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در جلسه هم افزایی فرماندهان نیروی زمینی ارتش و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که به مناسبت ولادت امام حسین (ع) و روز پاسدار در ستاد هوانیروز ارتش برگزار شد، با اشاره به اهمیت و جایگاه نیرو های مسلح گفت: نیرو های مسلح ما امروز تنها یک نیروی نظامی نیستند، بلکه حامل اندیشه های الهی هستند و با هم افزای روزافزون پای این ارزش ها می ایستند، چرا که رسالت ما، ادامه مسیر انبیا و رسالتی بسیار سنگین است.

  وی افزود: امروزه هم افزایی مطلوبی میان نیرو های مسلح، به ویژه نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در تمامی حوزه ها برقرار است.

برگزاری جلسات مشترک و همکاری در بخش هایی مانند جهاد خودکفایی، زمینه بهره گیری مؤثر از ظرفیت های متقابل را فراهم کرده و این روند به خوبی در حال پیشرفت است.

این وحدت و انسجام، با ناکام گذاشتن تلاش های دشمنان، به ویژه در حوادث و فتنه های اخیر، بار دیگر نشان داد که حضور هم


برچسب ها: نیروی زمینی - نیرو - نیروی زمینی ارتش - فرمانده نیروی زمینی سپاه - سپاه پاسداران انقلاب - هم افزایی - نیروی زمینی سپاه
آخرین اخبار سرویس:

با وحدت نیرو های مسلح، نقشه های دشمن نقش بر آب شد

با وحدت نیرو های مسلح، نقشه های دشمن نقش بر آب شد