مطالب مرتبط:
تکمیل حدود 40 درصد گنجایش واحد های اقامتی رسمی خراسان رضوی
پنج درصد راه های روستایی کردستان مسدود است/انجام حدود 9هزار کیلومتر برفروبی
نظرسنجی: حدود 75 درصد آمریکایی ها با تلاش های آمریکا برای تصرف گرینلند مخالف هستند
زمستان بدون قطعی برق / سوخت نیروگاه ها در اوج زمستان کافی است
آماده سازی 50 هزار هکتار زمین برای حدود یک میلیون و 645 هزار واحد مسکونی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 2 بهمن 1404 ساعت 10:202026-01-22اجتماعي

زمستان گذرانی حدود 15 هزار پرنده مهاجر در تالاب بوجاق کیاشهر


سرپرست پارک ملی بوجاق کیاشهر، از مهاجرت و زمستان گذرانی حدود 15 هزار پرنده آبزی و کنارآبزی به این منطقه خبر داد.

- زمستان گذرانی حدود 15 هزار پرنده مهاجر در تالاب بوجاق کیاشهر آستانه اشرفیه- سرپرست پارک ملی بوجاق کیاشهر، از مهاجرت و زمستان گذرانی حدود 15 هزار پرنده آبزی و کنارآبزی به این منطقه خبر داد.

یعقوب رخش بهار در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با سرد شدن هوا در کشور، هوای معتدل تالاب بوجاق کیاشهر این منطقه را به پناهگاهی بکر برای هزاران پرنده مهاجر گریزان از سرما تبدیل کرده است.

وی از مهاجرت و زمستان گذرانی حدود 10 تا 15 هزار پرنده آبزی و کنارآبزی به این منطقه خبر داد و گفت: این پرندگان نقش مهمی در حفظ اکوسیستم و تنوع زیستی ایفا می کنند و به دلیل تغذیه از منابع آبی، در بازچرخانی مواد و عناصر کمیاب نیز مؤثر هستند.

سرپرست پارک ملی بوجاق کیاشهر ادامه داد: حضور آن ها برای بقای جمعیت پلانکتون ها، فیتوپلانکتون ها و موجودات ریزآبزی در اکوسیستم های آبی ضروری است.


برچسب ها: کیاشهر - پرنده مهاجر - پرنده - مهاجر - زمستان - هزار - آبزی
آخرین اخبار سرویس:

زمستان گذرانی حدود 15 هزار پرنده مهاجر در تالاب بوجاق کیاشهر

زمستان گذرانی حدود 15 هزار پرنده مهاجر در تالاب بوجاق کیاشهر