مطالب مرتبط:
هزار و 491 واحد مسکن در دست ساخت برای مددجویان کمیته امداد خراسان شمالی
زمان واریز عیدی و مستمری بهمن ماه مددجویان کمیته امداد و بهزیستی اعلام شد
آیا شرایط اقتصادی تعداد مددجویان کمیته امداد را افزایش داده است
پرداخت بیش از 9,000 میلیارد ریال تسهیلات ازدواج در دی ماه سال جاری توسط بانک رفاه کارگران
جزییات مبلغ عیدی و افزایش حقوق 1405 کمیته امداد و بهزیستی در بهمن 1404
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 6 بهمن 1404 ساعت 09:252026-01-26اقتصادي

پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن به مددجویان کمیته امداد


مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد از پرداخت 25 میلیارد و 800 میلیون تومان وام ودیعه مسکن به مددجویان خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد ، مدیرکل کمیته امداد استان گفت: نداشتن مسکن یکی از جدی ترین مشکلات اقتصادی و اجتماعی خانواده های کم درآمد است.

علی اصغر قلی پور افزود: کمیته امداد امام خمینی(ره) با پرداخت وام ودیعه مسکن به خانوارهای اجاره نشین تحت پوشش خود با استفاده از ظرفیت بانک ها و خیران برای حل این مشکل اقدام می کند.

وی ادامه داد: در سال جاری بر اساس سهمیه های مشخص، مبلغ 31 میلیارد و 200 میلیون تومان اعتبار برای پرداخت تسهیلات رهن مسکن به خانواده های تحت حمایت کمیته امداد استان کهگیلویه و بویراحمد در نظر گرفته شده است.

قلی پور اضافه کرد: در استان کهگیلویه و بویراحمد از ابتدای امسال تاکنون 25 میلیارد و 800 میلیون تومان وام ودیعه مسکن به 360 خانوار تحت پوشش کمیته امداد پرداخت شده است.

مدیرکل کمیته امداد استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه مدت زمان بازپرداخت تسهیلات ودیعه مسکن برای افراد تحت پوشش این نهاد 10 ساله است، تصریح کرد: زنان سرپرست خانوار، خانواده های پرجمعیت و خانواده های دارای بیماران خاص و صعب العلاج برای دریافت این تسهیلات در اولویت قراردارند.


برچسب ها: کهگیلویه و بویراحمد - کمیته امداد - استان کهگیلویه و بویراحمد - وام ودیعه مسکن - ودیعه مسکن - مدیرکل کمیته امداد - بویراحمد
آخرین اخبار سرویس:

پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن به مددجویان کمیته امداد

پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن به مددجویان کمیته امداد