مطالب مرتبط:
تصاویر/ نشست پایانی اجتماع مدیران دارالقرآن های حوزه علمیه استان تهران
ویدئو | تصاویر انیمه ای از عملیات تروریستی در تهران
تصاویر/ سومین جلسه قرارگاه پشتیبانی امور مساجد منطقه کاشان در آران و بیدگل
سومین جلسه قرارگاه پشتیبانی امور مساجد منطقه کاشان برگزار شد+ تصاویر
اجرای گسترده پروژه های انرژی های تجدیدپذیر در سطح استان تهران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 8 بهمن 1404 ساعت 13:552026-01-28اقتصادي

تهیه مدل رقومی سطح زمین منطقه 22 تهران با تصاویر ماهواره خیام


متخصصان گروه بهره برداری مأموریت پژوهشگاه فضایی ایران با استفاده از تصاویر استریو ماهواره خیام و به کارگیری روش های پیشرفته پردازش تصویر، - متخصصان گروه بهره برداری مأموریت پژوهشگاه فضایی ایران با استفاده از تصاویر استریو ماهواره خیام و به کارگیری روش های پیشرفته پردازش تصویر، مدل رقومی سطح زمین (DSM) منطقه 22 شهر تهران را با دقت بالا تهیه کردند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،این اقدام به منظور توسعه کاربرد های عملیاتی داده های ماهواره ای و بهره برداری مؤثر از توانمندی های بومی کشور در حوزه سنجش ازدور انجام شد و امکان تحلیل دقیق عوارض سطح زمین در یکی از مناطق مهم شهری تهران را فراهم کرد.

در این پروژه، تصاویر استریوی دریافت شده از ماهواره خیام پس از طی فرآیند های تخصصی شامل تصحیح هندسی، هم مرجع سازی و استخراج اطلاعات ارتفاعی، به یک مدل رقومی دقیق از سطح زمین منطقه 22 تهران تبدیل شد که از نظر دقت و کیفیت، قابلیت استفاده در مطالعات تخصصی را دارد.

مدل رقومی سطح زمین تهیه شده می تواند در تحلیل های مکانی، مدیریت شهری، برنامه ریزی توسعه شهری، پروژه های عمرانی و مطالعات زیست محیطی مورد استفاده قرار گیرد و به عنوان یکی از داده های پایه در تصمیم سازی های شهری نقش آفرینی کند.


برچسب ها: پژوهشگاه فضایی ایران - ماهواره - بهره برداری - پژوهشگاه فضایی - تصاویر - سطح زمین - خیام
آخرین اخبار سرویس:

تهیه مدل رقومی سطح زمین منطقه 22 تهران با تصاویر ماهواره خیام

تهیه مدل رقومی سطح زمین منطقه 22 تهران با تصاویر ماهواره خیام