مطالب مرتبط:
کمک بیش از 6 میلیاردی کمیته امداد خراسان جنوبی به بیماران نیازمند
آخر هفته سرد و یخبندان شبانه در خراسان شمالی
معافیت 83 مددجوی کمیته امداد خراسان شمالی از خدمت سربازی 
محمودآبادی: سقف قیمت مرغ در خراسان شمالی 197 هزار تومان است
محمودآبادی: سقف قیمت مرغ در خراسان شمالی 197 هزار تومان است رسانه7 | اخبار ورزشی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 7 بهمن 1404 ساعت 11:002026-01-27پزشكي

بیماران مبتلا به سرطان خراسان شمالی همچنان منتظر نصب دستگاه شتاب دهنده خطی


رییس انجمن حمایت از بیماران سرطانی خراسان شمالی گفت: بیماران مبتلا به سرطان در این استان همچنان منتظر دستگاه شتاب دهنده خطی هستند.

- رییس انجمن حمایت از بیماران سرطانی استان مطرح کرد بیماران مبتلا به سرطان خراسان شمالی همچنان منتظر نصب دستگاه شتاب دهنده خطی ایسنا/خراسان شمالی رییس انجمن حمایت از بیماران سرطانی خراسان شمالی گفت: بیماران مبتلا به سرطان در این استان همچنان منتظر دستگاه شتاب دهنده خطی هستند.

حمید حریری اظهار کرد: در حال حاضر یک دستگاه شتاب دهنده خطی در این استان وجود دارد، اما کارایی این دستگاه فقط برای درمان تعدادی از بیماری های سرطان است و به عنوان مثال بیماران مبتلا به سرطان هایی همچون سرطان پوست که نیاز به رادیوتراپی دارند مجبور هستند به شهرهایی همچون مشهد سفر کنند.

وی افزود: بسیاری از بیماران این استان در نوبت انتظار پرتودرمانی در شهرهایی همچون مشهد هستند و از سوی دیگر خدماتی که آن ها از این بابت در سایر بخش ها دریافت می کنند در بخش دولتی نیست بلکه در بخش خصوصی است.

حریری ادامه داد: هزینه هر جلسه پرتودرمانی سه میلیون تومان است و یک بیمار برای اینکه بتواند تمام جلسات پرتودرمانی را انجام دهد باید حدود 100 میلیون تومان پول همراه داشته باشد که عدد زیادی است.


برچسب ها: بیماران مبتلا به سرطان - بیماران - خراسان شمالی - دستگاه شتاب - سرطان - شتاب دهنده - بیماران سرطانی
آخرین اخبار سرویس:

بیماران مبتلا به سرطان خراسان شمالی همچنان منتظر نصب دستگاه شتاب دهنده خطی

بیماران مبتلا به سرطان خراسان شمالی همچنان منتظر نصب دستگاه شتاب دهنده خطی