مطالب مرتبط:
طنین گلبانگ «الله اکبر» در دیار حاج قاسم
نورافشانی میدان آزادی در جشن پیروزی انقلاب اسلامی
فیلم | طنین الله اکبر در آستان بانوی کرامت؛ همصدایی با پیروزی انقلاب
جشن انقلاب در آذرشهر با نورافشانی و طنین الله اکبر
ببینید | الله اکبرگویی و نورافشانی در میدان تجریش همزمان با شب پیروزی انقلاب
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 22 بهمن 1404 ساعت 09:152026-02-11سياسي

یاران حاج قاسم به میدان آمدند؛ طنین فریاد انقلاب در خیابان های کرمان

یاران حاج قاسم به میدان آمدند؛ طنین فریاد انقلاب در خیابان های کرمان

همزمان با سراسر کشور، مراسم راهپیمایی و جشن بزرگ یوم الله 22 بهمن در کرمان با حضور هزاران نفر از مردم پرشور و با بصیرت از چهار راه غزه این شهر آغاز شد.

- یاران حاج قاسم به میدان آمدند؛ طنین فریاد انقلاب در خیابان های کرمان کرمان- همزمان با سراسر کشور، مراسم راهپیمایی و جشن بزرگ یوم الله 22 بهمن در کرمان با حضور هزاران نفر از مردم پرشور و با بصیرت از چهار راه غزه این شهر آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با سراسر کشور از نخستین ساعات صبح چهارشنبه شهر کرمان بار دیگر رنگ و بوی انقلاب به خود گرفته و هزاران نفر از مردم در چهارراه غزه حضور یافته اند تا در جشن چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران شرکت کنند.

مردم کرمان از ساعت 9:30 دقیقه صبح امروز چهارشنبه با فریادهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسراییل از چهارراه غزه به سمت میدان عاشورا حرکت می کنند تا در 22 بهمن سال 1404 حماسه ای دیگر بیافرینند.

حضور حماسی و پرشور مردم شهر و استان کرمان در راهپیمایی 22 بهمن امسال نه تنها تجدید بیعتی با آرمان های بلند امام خمینی (ره) و شهیدان گرانقدر است، بلکه نمادی از استقامت و پایداری ملت ایران در برابر زورگویی های استکبار جهانی و آمریکای جنایتکار می باشد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

یاران حاج قاسم به میدان آمدند؛ طنین فریاد انقلاب در خیابان های کرمان

یاران حاج قاسم به میدان آمدند؛ طنین فریاد انقلاب در خیابان های کرمان