|
| جمعه، 24 بهمن 1404 ساعت 16:102026-02-13سياسي
خداوکیلی کدام رییس جمهور قبل از پزشکیان تا به حال همان سال اول گفته من نمیخواهم دور بعد نامزد شوم و فقط به دنبال حل مشکل مردم هستم.
- به گزارش تابناک، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت گفت: در مورد نان و دارو هم اصلاحات ارزی انجام خواهد شد اما هنوز مطمئن نیستیم اگر دارو گران شود مردم خدمات درمانی را به خوبی دریافت خواهند کرد.
بنا بر روایت خانه اقتصاد، وی افزود: کشور دچار انباشتی از مسائل حل نشده است و پزشکیان به تنهایی نمیتواند همه را حل کند.
مهاجرانی ادامه داد: خداوکیلی کدام رییس جمهور قبل از پزشکیان تا به حال همان سال اول گفته من نمیخواهم دور بعد نامزد شوم و فقط به دنبال حل مشکل مردم هستم.
برچسب ها: رییس جمهور -
پزشکیان -
سخنگوی دولت -
مهاجرانی -
جمهور -
فاطمه مهاجرانی -
حل مشکل |
آخرین اخبار سرویس:
|
سخنگوی دولت: پزشکیان ترسی ندارد که دور دوم رییس جمهور نشود
سخنگوی دولت: پزشکیان ترسی ندارد که دور دوم رییس جمهور نشود
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.