مطالب مرتبط:
ثبت جهانی بندر تاریخی سیراف نیازمند «دیپلماسی میراث» و حل فوری «تعارضات محلی» است
پرداخت بیمه ها ملاک رفع تعهد ارزی در حادثه بندر شهید رجایی نیست
پرداخت بیمه ها ملاک رفع تعهد ارزی در حادثه بندر شهید رجایی نیست
جریمه 23 تریلیارد ریالی شرکت متخلف ارزی در قم
لاشه ای در بندر رستمی، هشداری برای خلیج فارس
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 29 بهمن 1404 ساعت 15:552026-02-18اقتصادي

مهروموم 21 واحد صنفی متخلف در بندر ماهشهر


فرمانده انتظامی بندر ماهشهر از مهروموم 21 واحد صنفی متخلف در اجرای طرح برخورد با اصناف در این شهرستان خبر داد.

-   به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، سرهنگ خوشناموند اظهار داشت: به منظور ساماندهی واحد های صنفی و برخورد با تخلفات در بندر ماهشهر، گشت تلفیقی مأموران پلیس امنیت عمومی با همکاری بازرسان اتحادیه صنوف و اداره صنعت، معدن و تجارت، از 54 واحد صنفی در نقاط مختلف شهرستان بازدید کردند.

وی افزود: در جریان اجرای این طرح، 21 واحد صنفی به علت عدم رعایت ضوابط و نداشتن پروانه کسب مهروموم شدند و برای 33 واحد دیگر نیز به دلیل نواقص و تخلفات موجود، برگ اخطاریه صادر شد.

سرهنگ خوشناموند با تأکید بر تداوم طرح های نظارت بر اماکن و صنوف مختلف و قدردانی از همکاری شهروندان با پلیس در اجرای این گونه برنامه ها، از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی، مراتب را از طریق تماس با مرکز فوریت های پلیسی 110 اطلاع دهند.


برچسب ها: واحد صنفی - بندر ماهشهر - واحد صنفی متخلف - صنفی - واحد - تخلف - ماهشهر
آخرین اخبار سرویس:

مهروموم 21 واحد صنفی متخلف در بندر ماهشهر

مهروموم 21 واحد صنفی متخلف در بندر ماهشهر