مطالب مرتبط:
واکنش سازمان ملل به تنش آفرینی آمریکا در خلیج فارس
واکنش سازمان ملل به تنش آفرینی آمریکا در خلیج فارس
هشدار تاجیکستان درباره تنش آفرینی آمریکا علیه ایران
هشدار نخست وزیر مالزی درباره تنش آفرینی آمریکا علیه ایران
هشدار نخست وزیر مالزی درباره تنش آفرینی آمریکا علیه ایران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 7 بهمن 1404 ساعت 23:052026-01-27بين الملل

واکنش سازمان ملل به تنش آفرینی آمریکا علیه ایران در خلیج فارس


«استفان دوجاریک» سخنگوی سازمان ملل متحد شامگاه سه شنبه در واکنش به اقدامات تنش زای آمریکا در منطقه عنوان کرد: «آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد در واقع از افزایش حضور نظامی گزارش شده در منطقه خلیج فارس بسیار نگران است.

- به گزارش جماران؛ سخنگوی سازمان ملل گفت دبیرکل این سازمان از حضور نظامی گزارش شده ایالات متحده در خلیج فارس نگران است.

استفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل متحد شامگاه سه شنبه در واکنش به اقدامات تنش زای آمریکا در منطقه عنوان کرد: آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد در واقع از افزایش حضور نظامی گزارش شده در منطقه خلیج فارس بسیار نگران است.

طبق گزارش خبرگزاری اسپوتنیک ، سخنگوی سازمان ملل افزود: گوترش همچنین از همه طرف ها می خواهد از هرگونه اقدامی که باعث افزایش تنش یا شعله ور شدن درگیری می شود، خودداری کنند.

رسانه خبری فاکس نیوز روز دوشنبه به نقل از یک مقام آمریکایی گزارش داد که گروه ضربت ناو هواپیمابر یواس اس آبراهام لینکلن وارد منطقه سازمان تروریستی سنتکام در اقیانوس هند شده است.

دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا اخیرا با تکرار این ادعا که ناوگان بزرگی را به سوی ایران ارسال کرده، مدعی شد که این ناوگان از آن ناوگانی که کشتی هایی که از ونزوئلا خارج می شدند را رهگیری می کرد، بزرگ تر است.


برچسب ها: سازمان ملل - سخنگوی سازمان ملل - سازمان ملل متحد - سازمان - دبیرکل سازمان ملل متحد - خلیج فارس - دبیرکل سازمان ملل
آخرین اخبار سرویس:

واکنش سازمان ملل به تنش آفرینی آمریکا علیه ایران در خلیج فارس

واکنش سازمان ملل به تنش آفرینی آمریکا علیه ایران در خلیج فارس