مطالب مرتبط:
آمریکا چرا نتوانست تیک تاک را تحمل کند؟
آمریکا کنترل تیک تاک را برای مردم خود به دست گرفت
تیک تاک آخرین تعهدات خود برای ادامه فعالیت در آمریکا را اجرایی کرد
چرا چشم آمریکا به دنبال پدیده چینی جهان پلتفرمی است
تیک تاک رسما آمریکایی شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 4 بهمن 1404 ساعت 13:352026-01-24سياسي

آمریکا چرا نتوانست تیک تاک را تحمل کند؟


اگر بخواهیم تیک تاک را بدون پیش داوری سیاسی ببینیم، با پدیده ای طرف هستیم که ظرف کمتر از یک دهه، قواعد بازی در شبکه های اجتماعی را عوض کرده است.

- به گزارش تابنا به نقل از فرهیختگان؛ جلسه، بیشتر شبیه بازجویی بود تا استماع.

مدیرعامل تیک تاک، شو زی چو، پشت میز نشسته بود و نمایندگان کنگره، یکی یکی او را در گوشه رینگ قرار می دادند؛ با سؤال هایی که نه فقط پاسخ فنی، بلکه اعتراف سیاسی می خواست.

از جاسوسی گرفته تا امنیت کودکان، از اعتیاد نوجوانان تا سوءاستفاده از داده ها.

جان جویس، نماینده جمهوری خواه پنسیلوانیا، حمله را شروع کرد: تیک تاک یک ابزار جاسوسی در جیب لباس آمریکایی هاست.

جمله ای که بیشتر از آنکه خطاب به مدیرعامل باشد، پیامی به افکار عمومی داشت؛ پیامی درباره ترس از یک پلتفرم غیرآمریکایی که میلیون ها شهروند ایالات متحده هر روز با آن زندگی می کنند.

در سوی دیگر، آن مک کلانه کاستر، نماینده دموکرات نیوهمپشایر، زاویه ای متفاوت گرفت؛ اما به همان اندازه تند: من نگران بچه ها هستم.

نگرانی اش نه فقط از محتوا، بلکه از سازوکاری بود که به گفته او، به کودکان اجازه می دهد به راحتی سنشان را جابه جا کنند و وارد جهانی شوند که کنترلی بر آن نیست.


برچسب ها: تیک تاک - مدیرعامل - آمریکایی - شبکه های اجتماعی - جاسوسی - ایالات متحده - ابزار جاسوسی
آخرین اخبار سرویس:

آمریکا چرا نتوانست تیک تاک را تحمل کند؟

آمریکا چرا نتوانست تیک تاک را تحمل کند؟