مطالب مرتبط:
امام جمعه قم: ایران برای اتمام حجت با جهان وارد مذاکره شده است/ هرکدام از خرابکاری ها مثل جنگ 12 روزه در هر کشوری رخ می داد، آن کشور دیگر وجود نداشت
اتمام حجت ولایتی: ایران آماده رویارویی تمام عیار با هر تهدید خارجی!
فوری: چین برای پرونده هسته ای ایران اتمام حجت کرد! حل مسالمت آمیز یا سناریوی جدید؟
اتمام حجت عراقچی قبل از شروع مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط
دژکام: مدارا در مذاکره برای اتمام حجت است/ از مرگ نمی هراسیم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 17 بهمن 1404 ساعت 17:552026-02-06سياسي

ایران برای اتمام حجت با جهان وارد مذاکره شده


امام جمعه قم دومین شاخصه انقلاب اسلامی را حفظ جهت گیری ها دانست و افزود: ما پایبند به ارزش ها و از پیشگامان مبارزه با ظلم هستیم چه برای ملت خودمان و هر نقطه از عالم یک حرف بنیادین داریم و آن این است که جهت گیری ها و ارزش های ما تغییر نکرده و نخواهد کرد.

- امام جمعه قم گفت: وی در پایان گفت: جریان مذاکرات از امروز آغاز شده است؛ ما برای اتمام حجت برای جهانیان این بار هم با توجه به آنچه مصلحت ملت است وارد مذاکره شدیم و می خواهیم به دشمن اعلام کنیم هر کجا نیاز به حضور مردم باشد در میدان حاضرند و اجازه ورود بیگانه به این سرزمین را نخواهند داد.

به گزارش تابناک، آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری در خطبه های نماز جمعه 17 بهمن که در مصلی قدس قم برگزار شد، ضمن تقدیر از حضور چند میلیونی ملت ایران در جشن های نیمه شعبان، اظهار کرد: ایام دهه فجر انقلاب با ورود امام راحل در 12 بهمن سال 1357 آغاز شد و 22 بهمن روز پیروزی انقلاب اسلامی بود روزی که انقلاب امام راحل دنیا دنیای شرق و غرب را متحیر کرد.

امام جمعه قم گفت: دشمنان قبل از انقلاب اسلامی کشور ما را وابسته کرده بودند و مستشاران آمریکایی در رأس امور بودند، انقلاب اسلامی ضعف نفس را از بین برد و عزت و توکل به خدا را جایگزین کرد، انقلاب مردم را وارد عرصه سیاسی کرد و به آن ها قدرت تجزیه و تحلیل داد.


برچسب ها: امام جمعه قم - امام جمعه - خطبه های نماز جمعه - ارزش ها - سیدهاشم حسینی - انقلاب اسلامی - مبارزه با ظلم
آخرین اخبار سرویس:

ایران برای اتمام حجت با جهان وارد مذاکره شده

ایران برای اتمام حجت با جهان وارد مذاکره شده