مطالب مرتبط:
روزنامه اطلاعات:دولت پزشکیان دولت تعطیلات است/ هوا چه سرد شود چه گرم،بچه ها مدرسه نمی روند/ابته بعضی ادارات تعطیل باشند بهتر است
روزنامه اطلاعات: دولت پزشکیان دولت تعطیلات است
انتقاد تند روزنامه اطلاعات از پزشکیان؛ این «دولت تعطیلات» است | مدارس را مرغ عروسی و عزا نکنید
تعطیلی دیگری برای دولت آمریکا در راه است؟
ببینید | شبیه سازی حمله آمریکا به گرینلند توسط رسانه نزدیک به دولت ترامپ
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 6 بهمن 1404 ساعت 09:302026-01-26سياسي

حمله اطلاعات به دولت: تعطیلی ها بی منطق است


اگر نگاهی گذرا به کارنامه دولت آقای پزشکیان بیندازیم، مهمترین چیزی که در دولت وی خودنمایی می کند، تعطیلات است.

- اگر دولت هاشمی را دولت سازندگی بنامیم، دولت خاتمی را دولت اصلاحات، دولت احمدی نژاد را دولت یارانه، دولت روحانی را دولت برجام، دولت رییسی را دولت ناکام، تنها نامی که می توان بر دولت پزشکیان نهاد، بی شک دولت تعطیلات است به گزارش تابناک به نقل از روزنامه اطلاعات؛ در طول یک سال و نیمی که از دولت وی می گذرد، تنها راه حل وی برای مشکلات و معضلات بی شمار کشور، پاک کردن صورت مسئله و تعطیلی کشور به ویژه تعطیل کردن مهم ترین و حیاتی ترین بخش کشور یعنی بخش آموزش بوده است.

اگر نگاهی گذرا به کارنامه دولت آقای پزشکیان بیندازیم، مهمترین چیزی که در دولت وی خودنمایی می کند، تعطیلات است.

هوا گرم می شود، کشور تعطیل می شود، هوا سرد می شود، تعطیل، هوا آلوده می شود، تعطیل، ناترازی برق داریم، تعطیل، ناترازی گاز داریم، تعطیل، اعتراضی شکل می گیرد، تعطیل، گویا تنها نسخه شفابخش دولت پزشکیان فقط و فقط تعطیل کردن کشور به صورت عام و آموزش به صورت خاص است.

در این که به قول خود ایشان، بسیاری از نهاد ها و ارگان های بی خاصیت کشور هیچ گونه بازدهی برای مردم ندارند و عدم شان به ز وجود است و با تعطیل شدن شان حداقل بار مصرفی آنان از روی دوش ملت برداش


برچسب ها: دولت - تعطیل - کارنامه دولت - پزشکیان - تعطیلات - کشور - اطلاعات
آخرین اخبار سرویس:

حمله اطلاعات به دولت: تعطیلی ها بی منطق است

حمله اطلاعات به دولت: تعطیلی ها بی منطق است