مطالب مرتبط:
حمله شورشیان در پاکستان 12 کشته برجای گذاشت
تصادف مرگبار در اتوبان تهران–قم 3 کشته و 3 مصدوم برجای گذاشت
حمله انتحاری در پاکستان/ دستکم 13 نفر کشته شدند
تیراندازی در ایالت رود آیلند 3 کشته بر جای گذاشت
کشته شدن 11 نظامی پاکستان در حمله شبه نظامیان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 28 بهمن 1404 ساعت 18:252026-02-17بين الملل

درگیری در پاکستان 23 کشته برجای گذاشت


در پی حمله عناصر تروریستی به یک پاسگاه مشترک نیروهای امنیتی پاکستان 12 تروریست کشته و 11 نیروی امنیتی پاکستان کشته شدند.

- به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیم ا، از اسلام آباد به نقل از سایت خبری اکسپرس نیوز بر اساس بیانیه منتشر شده از سوی روابط عمومی ارتش پاکستان، این حمله روز 16 فوریه 2026 در شهرستان باجور واقع در ایالت خیبر پختونخوا رخ داد.

در این بیانیه آمده است که عناصر تروریستی با حمایت خارجی تلاش کردند امنیت پاسگاه مشترک نیروهای امنیتی و نهادهای اجرای قانون را در هم بشکنند، اما با واکنش سریع و قاطع نیروهای پاکستانی مواجه شدند.

طبق اعلام ارتش پاکستان، مهاجمان قصد نفوذ به پاسگاه را داشتند اما نیروهای مستقر با اقدام به موقع این تلاش را ناکام گذاشتند و در جریان تبادل آتش 12 نفر از عناصر مهاجم را به هلاکت رساندند.

با این حال تروریست ها پس از ناکامی در نفوذ، یک خودروی مملو از مواد منفجره را به دیوار بیرونی پاسگاه کوبیدند که انفجار شدید ناشی از آن باعث تخریب بخش هایی از زیر ساخت پاسگاه شد.

در نتیجه این انفجار و درگیری 11 تن از نیروهای امنیتی کشته شدند.

همچنین بر اثر شدت انفجار، ساختمان های مسکونی اطراف نیز آسیب دید که در پی آن یک دختر خردسال جان باخت و هفت غیرنظامی دیگر، شامل زنان و کودکان زخمی شدند.


برچسب ها: پاکستان - تروریست - نیروهای امنیتی - عناصر تروریستی - امنیت - پاسگاه - امنیتی
آخرین اخبار سرویس:

درگیری در پاکستان 23 کشته برجای گذاشت

درگیری در پاکستان 23 کشته برجای گذاشت