مطالب مرتبط:
ببینید | ادعای دبیر پیشین شورای عالی انقلاب فرهنگی: IQ ایرانی ها رتبه سوم و آمریکایی ها سی ام جهان است
آیین افتتاح نمایشگاه «اسناد انقلاب اسلامی» در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد
نمایشگاه «اسناد انقلاب اسلامی» در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس افتتاح شد
مدرسه انقلاب، مردمی ترین حرکت فرهنگی دانش آموزان
روحانیت با اخلاص و علم نافع از انقلاب صیانت می کند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 26 بهمن 1404 ساعت 00:452026-02-14سياسي

روحانیت در خط مقدم دفاع فکری و فرهنگی از انقلاب هستند


روحانیت در خط مقدم دفاع فکری و فرهنگی از انقلاب هستند.

- به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله احمد مروی در حاشیه بازدید از مدرسه علمیه نورالرضا (ع) مشهد و در جمع طلاب این مدرسه، با تأکید بر اهمیت اخلاص در عمل، اظهار کرد: رمز موفقیت و ماندگاری انقلاب اسلامی، کار خالصانه برای خداست.

تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه همه کمالات انسان در پرتو کسب رضایت الهی تحقق می یابد، افزود: انسان های موفق تاریخ اسلام، توفیقات بزرگ خود را از مسیر کار خالصانه برای خدا به دست آورده اند.

انقلاب اسلامی نیز محصول مجاهدت خالصانه امام خمینی (ره) برای رضای الهیست؛ انقلابی که تحولی عظیم در عرصه دین، معنویت و ارزش های الهی در جهان ایجاد کرد.

وی با اشاره به آیه شریفه قُلْ إِنَّمَا أَعِظُکُمْ بِوَاحِدَهٍ أَنْ تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنَی وَفُرَادَی ، تصریح کرد: اساس نهضت امام خمینی (ره) از ابتدا بر همین اصل استوار بود؛ قیام برای خدا.

امام راحل (ره) همه حرکت خود را بر این مبنا بنا نهادند.

مروی با اشاره به دشمنی های مستمر مستکبران با انقلاب اسلامی، گفت: انقلاب اسلامی ماهیت و فلسفه غرب را به چالش کشیده است، لذا هرچقدر از عمر انقلاب می گذرد، تغییری در دشمنی و خصومت مستکبران با این انقلاب ایجاد نمی شود.


برچسب ها: انقلاب - انقلاب اسلامی - امام خمینی - تولیت آستان قدس رضوی - برای خدا - روحانیت - تولیت آستان قدس
آخرین اخبار سرویس:

روحانیت در خط مقدم دفاع فکری و فرهنگی از انقلاب هستند

روحانیت در خط مقدم دفاع فکری و فرهنگی از انقلاب هستند