مطالب مرتبط:
امام جمعه سلماس: 22 بهمن نماد وحدت و قدرت ملی بود
خطیب نماز جمعه اردبیل: دشمن تلاش کرد انسجام ملت ما را به هم بریزد/ راهپیمایی 22 بهمن امسال مانور انسجام ملی بود
اتحاد ملی در راهپیمایی 22 بهمن دشمن را مایوس کرد
راهپیمایی 22 بهمن مانور انسجام ملی بود
خطیب جمعه کرمان: راهپیمایی 22 بهمن، قدرت ملی را به نمایش گذاشت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 24 بهمن 1404 ساعت 16:102026-02-13سياسي

امام جمعه چهاربرج: راهپیمایی 22 بهمن نماد اتحاد و انسجام ملی بود


ملت ایران اسلامی در 22 بهمن امسال؛ حماسه ای تاریخی خلق کردند و اتحاد، انسجام ملی و یکپارچگی خود را در مقابل دشمنان به نمایش گذاشتند.

- امام جمعه چهاربرج گفت: ملت ایران اسلامی در 22 بهمن امسال؛ حماسه ای تاریخی خلق کردند و اتحاد، انسجام ملی و یکپارچگی خود را در مقابل دشمنان به نمایش گذاشتند.

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛ حجت الاسلام جلالی در خطبه های نمازجمعه این هفته چهاربرج با اشاره به حضور پرشور و حماسی مردم در راهپیمایی 22 بهمن، اظهار کرد: ملت ایران اسلامی در 22 بهمن امسال؛ حماسه ای تاریخی خلق کرده و دشمنان را مأیوس و پشتیبانی خود از نظام جمهوری اسلامی را به دنیا نشان دادند.

امام جمعه چهاربرج با تأکید بر اینکه باید این اتحاد و انسجام ملی حفظ شود، افزود: دشمن اتحاد و یکپارچگی ملت را دید، دشمن دید که ایران مهد دلیران و شیران است و امروز همان طور که رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام تقدیر و تشکرشان از ملت عزیز ایران اسلامی فرمودند؛ همه ما باید سعی کنیم این انسجام ملی که خلی قیمت داشته و باارزش است را حفظ کنیم.

وی گفت: در 22 بهمن همه آمدند تا جشن بگیریم و بر این انقلابمانم خدا را شاکر باشیم و ان شاءالله تا انقلاب مهدی ادامه دار خواهد بود.


برچسب ها: ملت ایران اسلامی - انسجام ملی - ایران اسلامی - راهپیمایی 22 بهمن - چهاربرج - 22 بهمن - امام جمعه
آخرین اخبار سرویس:

امام جمعه چهاربرج: راهپیمایی 22 بهمن نماد اتحاد و انسجام ملی بود

امام جمعه چهاربرج: راهپیمایی 22 بهمن نماد اتحاد و انسجام ملی بود