مطالب مرتبط:
پاسداران انقلاب اسلامی رهروان مکتب عاشورا هستند
انقلاب ما برگرفته از مکتب امام حسین(ع) است 
دریادار سیاری: انقلاب اسلامی هیمنه پوشالی آمریکا را در هم شکست
آیت الله علم الهدی: پاسداری از انقلاب اسلامی تا زمان ظهور مهدی (عج) ادامه دارد
روسیه: مسکو و تهران در تماس نزدیک هستند/ حضور مردم نقشه های مخرب برای بی ثبات سازی ایران را خنثی کرد/ نیروهای خارجی متخاصمی که تلاش داشتند سناریوی محبوب خود یعنی «انقلاب رنگی» را در جمهوری اسلامی ایران اجرا کنند، ناچار شدند این واقعیت را بپذیرند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 3 بهمن 1404 ساعت 16:052026-01-23سياسي

انقلاب اسلامی برگرفته از مکتب حسینی است


شروع انقلاب و اخراج شاه از کشور با شعار های حسینی بود، ادامه انقلاب و غلبه بر فتنه ها به برکت و به استعانت از راه حسینی بود و قطعا پرچم حسینی را به دست صاحب اصلی انقلاب خواهیم سپرد.

- امام جمعه باروق گفت: شروع انقلاب و اخراج شاه از کشور با شعار های حسینی بود، ادامه انقلاب و غلبه بر فتنه ها به برکت و به استعانت از راه حسینی بود و قطعا پرچم حسینی را به دست صاحب اصلی انقلاب خواهیم سپرد.

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛ حجت الاسلام کبیری امام جمعه باروق در خطبه های نماز جمعه این هفته ضمن دعوت به رعایت تقوای الهی گفت: ماه شعبان ماهی است که خداوند به انسان فرصت کسب تقوا داده است.

  وی  با اشاره به آیه ای از کلام الله مجید تقوا را بهترین توشه انسان دانست و اظهار کرد: تقوا یعنی آراستن خود به تمام زیبایی ها و زدودن روح از پلیدی ها و زشتی ها، لذا یکی از اسامی ماه شعبان مطهر است، یعنی لازم است که انسان باید قبل از ورود به ماه رمضان خود را مطهر و پاک گرداند.

حجت الاسلام کبیری با اشاره به عظمت ماه شعبان افزود: یکی از دلایل عظمت این ماه، نیمه شعبان است.

نیمه شعبان حتی قبل از ولادت امام زمان (ع) پراهمیت بود و پیشوایان ما شب نیمه شعبان را شب زند داری کرده و احیا می داشتند.


برچسب ها: انقلاب - حسینی - امام جمعه - ماه شعبان - خطبه های نماز جمعه - تقوا - جمعه
آخرین اخبار سرویس:

انقلاب اسلامی برگرفته از مکتب حسینی است

انقلاب اسلامی برگرفته از مکتب حسینی است