مطالب مرتبط:
راه اندازی نخستین نمایشگاه تخصصی هوش مصنوعی در شرق کشور
شبانگاه خبر ایرنا سمنان؛ راه اندازی کتابخانه سیار تا طرح توانمندسازی معلمان
راه اندازی و سواپ تجهیزات سایت های همراه اول در استان سمنان؛ ارتقای پوشش شبکه و بهبود کیفیت ارتباطات سیار
پویش مردمی اهدای قرآن به مساجد آسیب دیده شیراز راه اندازی شد
راه اندازی سامانه آموزش، حفظ و اعطای مدرک صحیفه سجادیه در کاشان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 7 بهمن 1404 ساعت 17:252026-01-27اقتصادي

راه اندازی نخستین گمرک سیار کشور در تبریز


ناظر گمرکات آذربایجان شرقی از راه اندازی نخستین گمرک سیار کشور به نام همگام با شماره تلفن 106 در تبریز خبر داد.

- ناظر گمرکات آذربایجان شرقی از راه اندازی نخستین گمرک سیار کشور به نام همگام با شماره تلفن 106 در تبریز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی ،علی اصغر عباس زاده از راه اندازی نخستین گمرک سیار کشور به نام همگام برای کاهش هزینه و زمان در تبریز خبر داد و اظهار کرد:با راه اندازی این گمرک سیار تمام تشریفات گمرکی در واحد های تولیدی انجام خواهد شد و هزینه های گمرکی هم تا 10 درصد کاهش می یابد.

وی افزود:شهرک های صنعتی در آذربایجان شرقی پراکندگی دارند و تردد کامیون ها برای صادرات و واردات مشکلاتی ایجاد شده و وقت گیر است بر این اساس طرح گمرک همگام را آغاز کردیم که تاکنون در کشورهایی از جمله روسیه، فرانسه، آلمان و ترکیه هم اجرا شده است که این طرح در فرانسه و آلمان با نام گمرک همراه اجرایی شده است.

عباس زاده گفت:برای ایجاد این نوع گمرک امکانات اینترنتی، شماره تلفن سه یا چهار رقمی و خودرو کافی است و در استان های صنعتی مثل آذربایجان شرقی ایجاد این نوع گمرک ضرورت دارد که نخستین بار در تبریز به عنوان پایلوت کشوری مورد استفاده قرار می گیرد که در صورت موفقیت در گمرک سهلان در کل کشور اجرایی می شود.


برچسب ها: آذربایجان شرقی - راه اندازی - گمرک - آذربایجان - نخستین - کشور - تبریز
آخرین اخبار سرویس:

راه اندازی نخستین گمرک سیار کشور در تبریز

راه اندازی نخستین گمرک سیار کشور در تبریز