مطالب مرتبط:
تکمیل زنجیره تولید یکی از راهبرد های توسعه استان
استان مرکزی با ظرفیت بالای شبکه و روزهای آفتابی، پیشتاز توسعه انرژی خورشیدی کشور است
پیست های آلوارس و فندقلو محور توسعه ورزش و گردشگری استان هستند
توسعه کشت های گلخانه ای در استان زنجان با فعالیت 147 واحد تولیدی
نشست هم اندیشی شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین با رسانه ملی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 8 بهمن 1404 ساعت 18:552026-01-28سياسي

توزیع اعتبارات استان ها مبتنی بر شاخص های توسعه


رییس امور برنامه و بودجه استان های سازمان برنامه و بودجه کشور در بجنورد گفت: تلاش سازمان برنامه و بودجه بر این است که اعتبارات توزیعی کشور به صورت متوازن و مبتنی بر میزان عقب ماندگی استان ها از توسعه اختصاص یابد.

- رییس امور برنامه و بودجه استان های سازمان برنامه و بودجه کشور در بجنورد گفت: تلاش سازمان برنامه و بودجه بر این است که اعتبارات توزیعی کشور به صورت متوازن و مبتنی بر میزان عقب ماندگی استان ها از توسعه اختصاص یابد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ؛ امیدعلی پارسا در آیین تکریم و معارفه رییس برنامه و بودجه خراسان شمالی در گفت و گو با خبرگزاری صدا و سیما سیما گفت: در حال حاضر 112 شاخص تخصصی برای سنجش میزان توسعه یافتگی و عقب ماندگی استان ها تعریف شده است که بر اساس این شاخص ها، نیاز اعتباری هر استان متناسب با فاصله آن از منابع و امکانات تعیین می شود.

تمامی استان ها با یکدیگر و بر مبنای همین شاخص ها مقایسه می شوند.

پارسا همچنین به نابرابری در پرداخت های کارکنان اشاره کرد و گفت: تفاوت پرداخت حقوق و مزایای پرسنلی در دستگاه های ملی و ستادی با استان ها، قابل توجه و نامتوازن است.

وی افزود: در لایحه بودجه سال 1405 تلاش شده است این شکاف کاهش یابد و امیدواریم رشد پرداخت های پرسنلی در استان ها نسبت به سنوات گذشته بیشتر


برچسب ها: برنامه و بودجه - سازمان برنامه و بودجه - سازمان برنامه - سازمان برنامه و بودجه کشور - استان ها - برنامه - استان
آخرین اخبار سرویس:

توزیع اعتبارات استان ها مبتنی بر شاخص های توسعه

توزیع اعتبارات استان ها مبتنی بر شاخص های توسعه