مطالب مرتبط:
بهنام سعیدی: عمق محرومیت در جنوب کرمان قابل توجه است
نشست شورای اداری استان کرمان با محوریت توسعه مناطق محروم برگزار شد
جلسه شورای اداری استان کرمان
سفرمعاون رییس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور به استان کرمان
دولت برای احیاء واحدهای اقتصادی راکد در استان کرمان آمادگی دارد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 30 بهمن 1404 ساعت 21:552026-02-19سياسي

عمق محرومیت در جنوب استان کرمان


نماینده مردم جیرفت و عنبراباد در مجلس گفت عمق محرومیت جنوب کرمان با وجود ظرفیت های بالا قابل توجه استان انتظار می رود سفر معاون رییس جمهور به اتخاذ تصمیمات مؤثر برای کاهش مشکلات منجر شود.

- نماینده مردم جیرفت و عنبراباد در مجلس گفت عمق محرومیت جنوب کرمان با وجود ظرفیت های بالا قابل توجه استان انتظار می رود سفر معاون رییس جمهور به اتخاذ تصمیمات مؤثر برای کاهش مشکلات منجر شود.

به گزارش خبر گزاری صداوسیمای مرکز کرمان  به گزارش عمق محرومیت جنوب کرمان با وجود ظرفیت های بالا قابل توجه است نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس، با اشاره به ظرفیت های گسترده گردشگری، کشاورزی و معدنی منطقه، تأکید کرد که حجم محرومیت در بخش هایی مانند اسماعیلی همچنان بالاست و انتظار می رود سفر معاون رییس جمهور به اتخاذ تصمیمات مؤثر برای کاهش مشکلات منجر شود.

 بهنام سعیدی روز پنجشنبه 30 بهمن ماه در جمع مدیران شهرستان جیرفت و با حضور معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رییس جمهور در بخشداری اسماعیلی گفت : با وجود خدمات ارزشمند انجام شده پس از انقلاب اسلامی در حوزه هایی مانند آب، برق و زیرساخت ها، فاصله منطقه با شرایط مطلوب همچنان قابل توجه است.


برچسب ها: معاون رییس جمهور - محرومیت - نماینده مردم - رییس جمهور - جنوب کرمان - کرمان - تصمیمات
آخرین اخبار سرویس:

عمق محرومیت در جنوب استان کرمان

عمق محرومیت در جنوب استان کرمان