مطالب مرتبط:
توسعه لجستیک و تأسیس ایرلاین بومی در اراک
کاشت گونه های بومی جنگلی در روستای بهنوییه شهربابک
سیستم اسکادای برق بومی سازی شده فولاد مبارکه؛ قابل استفاده برای صنایع بزرگ کشور
زمستان سخت در افغانستان
دید در شب های زمستان: چرا پوشش ضد انعکاس بهتر از عینک رانندگی شب است؟ (پاسخ علمی)
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 13 بهمن 1404 ساعت 11:102026-02-02اجتماعي

زمستان گذرانی هزاران قطعه پرنده مهاجر و بومی در تالابهای نقده


شرایط مطلوب زیست محیطی 18 تالاب فصلی و دائمی شهرستان نقده را به آشیان امنی برای زمستان گذرانی هزاران قطعه پرنده مهاجر و بومی تبدیل کرده است.

- به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛  دوم فوریه یا 13 بهمن روز جهانی تالاب ها بهانه خوبی برای سرکشی به تالاب های شهرستان نقده بود که هم اکنون میزبان هزاران قطعه انواع پرندگان مهاجر و بومی است.

بهشت های کوچکی که نقش مهمی در تلطیف هوا، تامین آب های زیرزمینی، تغذیه و پناهگاهی مطمئن برای حیات وحش به حساب می آیند.

 اکبر محمدیر عکاس حیات وحش می گوید: ما هر چقدر در تالاب هامون آب داشته باشیم برای کشاورزی و چاه های آب و چشمه ها مفید است.

 مشاهدات عینی نشان می دهد که تالاب های شهرستان نقده حال خوشی دارند و میزبان خوبی برای پرندگان مهاجر و بومی است، نزدیک هزار قطعه غاز خاکستری مشغول چرا در تالاب هستند.

لقمان قادری محیط بان اداره حفاظت از محیط زیست نقده هم گفت: پرندگانی مانندغاز خاکستری، انقوت، تنچه، انواع اردک سرسبز، سر سفید، کشیم، چنگر، قو، قوی فریاد کش بیشتر در تالاب های شهرستان مشغول تغذیه و استراحت هستند.

فرامرز سفری کارشناس اداره حفاظت از محیط زیست نقده نیز گفت: مهاجرت پرندگان از اواسط آبان ماه شروع می شودو در اواسط دی ماه به اوج خود میرسد و اواسط اسفند به زیستگاه اصلی خود بر می


برچسب ها: تالاب - شهرستان نقده - تالاب ها - پرندگان مهاجر - پرنده مهاجر - شهرستان - مهاجر
آخرین اخبار سرویس:

زمستان گذرانی هزاران قطعه پرنده مهاجر و بومی در تالابهای نقده

زمستان گذرانی هزاران قطعه پرنده مهاجر و بومی در تالابهای نقده