مطالب مرتبط:
دولت موقت سوریه و قسد یکدیگر را به نقض آتش بس متهم کردند
انجام 97 مأموریت امدادی توسط آتش نشانان اهواز در پی بارندگی شدید
عکس: آتش سوزی انبار مبل در مشهد
مهار آتش سوزی گسترده در کارگاه چاپ در جاده مخصوص تهران
ببینید | مهار آتش سوزی در کارگاه چاپ جاده مخصوص
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 6 بهمن 1404 ساعت 15:002026-01-26بين الملل

نقض مجدد آتش بس در سوریه


نیرو های دموکراتیک سوریه (قسد) می گویند دولت موقت این کشور آتش بس را نقض و دست به حملات سنگین به مناطق مسکونی در جنوب شرقی کوبانی (عین العرب) زده است.

- نیرو های دموکراتیک سوریه (قسد) می گویند دولت موقت این کشور آتش بس را نقض و دست به حملات سنگین به مناطق مسکونی در جنوب شرقی کوبانی (عین العرب) زده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، نیرو های دموکراتیک سوریه (قسد) در بیانیه ای اعلام کردند که از ساعات بامداد امروز دوشنبه، درگیری های شدیدی در جنوب شرقی شهر کوبانی (عین العرب) آغاز شده است.

درگیری های شدیدی بین نیرو های الجولانی و قسد همزمان با پیشروی های ارتش سوریه به سمت محور کوبانی در حومه شرقی حلب رخ داده است.

بر اساس گزارش خبرگزاری سوریه سانا ، نیرو های دولت موقت سوریه از چندین محور به شهرک های خراب عشک و الجلبیه حملات گسترده ای انجام دادند که این امر با بمباران توپخانه ای سنگینی همراه بود که محلات مسکونی را هدف قرار داد.

در همین راستا، مرکز رسانه ای نیرو های دموکراتیک سوریه اعلام کرد که نیروهایش در برابر این حمله مقاومت کرده و درگیری ها به ویژه در منطقه الجلبیه ادامه دارد.

این مرکز همچنین از اعزام نیرو های کمکی دشمن شامل تانک ها و پرواز گسترده پهپاد های ترکیه ای خبر داد و این حمله را نقض توافق آتش بسی دانست که تنها دو روز پیش ا


برچسب ها: دموکراتیک سوریه - سوریه - دموکراتیک - جنوب شرقی - دولت موقت - کوبانی - مناطق مسکونی
آخرین اخبار سرویس:

نقض مجدد آتش بس در سوریه

نقض مجدد آتش بس در سوریه