مطالب مرتبط:
جزییات جدید درباره افزایش حقوق کارگران در سال 1405
افزایش 15 برابری روزهای ناسالم در تبریز
کارمندان بخوانند/احتمال افزایش 50درصدی حقوق کارکنان دولت در سال آینده
حداقل حقوق چقدر افزایش می یابد؟/ 2 معیار برای تعیین دستمزدِ سال 1405
جزییات جدید درباره افزایش حقوق کارگران در سال آینده / حقوق کارگران در سال 1405 چقدر می شود؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 3 بهمن 1404 ساعت 13:102026-01-23اقتصادي

افزایش چهار برابری ظرفیت تجدیدپذیرها نسبت به سال گذشته


معاون برنامه ریزی و نوآوری ساتبا با بیان اینکه ظرفیت تجدیدپذیرها در سال 1404 نسبت به مدت مشابه سال قبل چهار برابر شده است، خاطرنشان کرد: با توسعه فعالیت نیروگاه های تجدیدپذیر در کشور باید از ابزارهای نوین فناوری استفاده شود تا بتوانیم به حجم بالای این .

- معاون برنامه ریزی و نوآوری ساتبا با بیان اینکه ظرفیت تجدیدپذیرها در سال 1404 نسبت به مدت مشابه سال قبل چهار برابر شده است، خاطرنشان کرد: با توسعه فعالیت نیروگاه های تجدیدپذیر در کشور باید از ابزارهای نوین فناوری استفاده شود تا بتوانیم به حجم بالای این مقدار از توسعه پاسخگو باشیم.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما امیر دودابی نژاد ظرفیت نیروگاه های تجدیدپذیر در مدت کوتاهی چند برابر شده و تا پایان سال از 5000 مگاوات عبور می کند.

وی با بیان اینکه ظرفیت تجدیدپذیر ها در سال 1404 نسبت به مدت مشابه سال قبل چهار برابر شده است، خاطرنشان کرد: با توسعه فعالیت نیروگاه های تجدیدپذیر در کشور که به یاری اعضای سازمان شکل گرفته باید از ابزار های نوین فناوری استفاده شود تا بتوانیم به حجم بالای این مقدار از توسعه پاسخگو باشیم.

معاون برنامه ریزی و نوآوری ساتبا عنوان کرد: با افزایش صدور جواز ها برای توسعه تجدیدپذیرها، حجم فعالیت همکاران این بخش برای پاسخگویی به چالش ها و سوالات افزایش یافته که با


برچسب ها: تجدیدپذیرها - معاون برنامه ریزی - ابزارهای نوین - برابر - ظرفیت - نیروگاه - برنامه ریزی
آخرین اخبار سرویس:

افزایش چهار برابری ظرفیت تجدیدپذیرها نسبت به سال گذشته

افزایش چهار برابری ظرفیت تجدیدپذیرها نسبت به سال گذشته