مطالب مرتبط:
دستگیری 2 کلاهبردار حرفه ای رسیدساز جعلی در بندرعباس
دستگیری کلاهبرداران رمزارزی کانال های سیگنال دهی
دستگیری قاتل دختر جوان در کهریزیک
کوچک زاده: دستگیری شکوری راد در جلسه علنی مجلس مطرح شد
از تیراندازی به کلانتری تهرانپارس تا دستگیری سرکرده تروریست ها
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 21 بهمن 1404 ساعت 13:102026-02-10حوادث

دستگیری کلاهبردار 3 هزارمیلیارد ریالی در عجب شیر


فرمانده انتظامی استان آذربایجان شرقی از دستگیری کلاهبردار تحت تعقیب با 3 هزار میلیارد ریال کلاهبرداری در شهرستان عجب شیر خبرداد.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیما  سردار علی محمدی فرمانده انتظامی استان آذربایجان شرقی گفت: درپی وصول چندفقره شکایات مردمی به پلیس شهرستان عجب شیر مبنی بر اینکه، فردی با روش اعتمادسازی و اخذ چک از مالباختگان، مبلغ 3 هزار میلیارد ریال کلاهبرداری و متواری شده است که بلافاصله پیگیری موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس آگاهی شهرستان قرارگرفت.

وی افزود: بررسی ها نشان داد متهم باجلب اعتماد شهروندان با دریافت برگ چک های متعدد از مالباختگان اقدام به خرید خودرو های فرسوده می نموده و با وصول وجه خودرو ها از شرکت، به بهانه های مختلف از پرداخت چک های مالبختگان خودداری می کرد که در این خصوص مبلغ 3 هزار میلیارد ریال از مالباختگان کلاهبرداری و متورای شده است.

سردار محمدی ادامه داد: ماموران با اشراف اطلاعاتی و انجام اقدامات هوشمندانه متهم را که قصد خروج غیر قانونی از کشور داشت را شناسایی و با اقدامات فنی پلیسی دستگیر و به مقرانتظامی انتقال دادند.

فرمانده انتظامی استان آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه متهم پس از تشکیل پرونده جهت سیرمراحل قانونی به دادسرا معرفی و از ان طریق روانه زندان شد از شهروندان خواس


برچسب ها: کلاهبردار - فرمانده انتظامی استان - استان آذربایجان شرقی - دستگیری کلاهبردار - کلاهبرداری - مالباختگان - فرمانده انتظامی
آخرین اخبار سرویس:

دستگیری کلاهبردار 3 هزارمیلیارد ریالی در عجب شیر

دستگیری کلاهبردار 3 هزارمیلیارد ریالی در عجب شیر