مطالب مرتبط:
رییس جمهوری مصر در نشست «شورای صلح» غزه شرکت نمی کند
اعتراف رژیم صهیونیستی به سرعت بالای بازسازی تونل های حماس در غزه
حماس خواستار تبدیل رمضان به ماه حمایت از نوار غزه و قدس شد
فراخوان حماس برای تبدیل ماه رمضان به «ماه حمایت از غزه و قدس»
شورای صلح یا اتاق فرمان یک جانبه گرایی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 29 بهمن 1404 ساعت 02:252026-02-17بين الملل

درخواست حماس از شورای صلح برای توقف نقض مداوم آتش بس در غزه


جنبش مقاومت اسلامی (حماس) از «شورای صلح» خواست در نشست پیشِ روی خود برای توقف فوری نقض های مداوم آتش بس از سوی رژیم اسراییل در نوار غزه اقدام کند.

- درخواست حماس از شورای صلح برای توقف نقض مداوم آتش بس در غزه جنبش مقاومت اسلامی (حماس) از شورای صلح خواست در نشست پیشِ روی خود برای توقف فوری نقض های مداوم آتش بس از سوی رژیم اسراییل در نوار غزه اقدام کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه الجزیره ، حازم قاسم سخنگوی حماس اعلام کرد تجربه چهار ماه گذشته نشان داده است که اشغالگران صهیونیست جنگ نسل کشی را متوقف نکرده اند، بلکه فقط ابزارها و شیوه های آن را تغییر داده اند و کشتار، آوارگی، محاصره و گرسنگی همچنان در این منطقه ادامه دارد.

وی در یک پیام ویدیویی با اشاره به نخستین نشست شورای صلح که قرار است 19 فوریه برگزار شود، از این شورا خواست شعارهای اعلامی خود را به اقدامات عملی برای پایان دادن به حملات تبدیل کند.

وی هشدار داد رژیم اسراییل ممکن است از این نشست به عنوان پوششی برای ادامه جنگ و مانع تراشی در روند بازسازی استفاده کند.

سخنگوی حماس همچنین تسهیل ورود کمیته ملی اداره غزه به این منطقه برای آغاز فعالیت های اجرایی و تأمین منابع لازم جهت شروع واقعی مرحله امدادرسانی و بازسازی را خواستار شد.


برچسب ها: مقاومت اسلامی - شورای - شورا - رژیم اسراییل - آتش بس در غزه - آتش بس - توقف
آخرین اخبار سرویس:

درخواست حماس از شورای صلح برای توقف نقض مداوم آتش بس در غزه

درخواست حماس از شورای صلح برای توقف نقض مداوم آتش بس در غزه