مطالب مرتبط:
فعالیت سامانه بارشی جدید از چهارشنبه در کشور
فعالیت متناوب سامانه بارشی در چهارمحال و بختیاری
آغاز فعالیت دبیرخانه اعتبار مالیاتی پارک علم و فناوری کرمانشاه
فعالیت سامانه بارشی جدید از 6 بهمن در نوار شمالی کشور
فعالیت سامانه بارشی جدید از 6 بهمن در نوار شمالی کشور
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 6 بهمن 1404 ساعت 19:102026-01-26اجتماعي

آغاز فعالیت سامانه بارشی جدید از چهارشنبه در کرمانشاه


 مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه  گفت: از اواسط روز چهارشنبه، سامانه ای بارشی به تناوب موجب بارش باران و برف در سطح استان خواهد شد.

-  مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه  گفت: از اواسط روز چهارشنبه، سامانه ای بارشی به تناوب موجب بارش باران و برف در سطح استان خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه ،مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه تصریح کرد: از اواسط روز چهارشنبه تا روز جمعه، با عبور یک سامانه بارشی از جو منطقه، به تناوب شاهد وزش باد، بارش باران و برف، مه و احتمالاً رعدوبرق در نقاط مختلف استان خواهیم بود.

زورآوند با اشاره به شدت بارش ها بیان کرد: بارندگی ها در روز های چهارشنبه و پنجشنبه، به ویژه در نیمه غربی و نواحی شمالی استان از شدت بیشتری برخوردار خواهد بود و در ارتفاعات، گردنه های برفگیر و مناطق سردسیر، بارش ها به صورت برف پیش بینی می شود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به کاهش تدریجی دما، این احتمال وجود دارد که بارش ها به تدریج در برخی مناطق معتدل استان نیز به شکل برف مشاهده شود.

مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه  گفت: دمای شبانه که در روز های چهارشنبه و پنجشنبه به طور نسبی افزایش می یابد، در روز های جمعه و شنبه مجدداً کاهش خواهد یافت و شهروندان و دستگاه های اجرایی باید نسبت به این تغییرات جوی آمادگی لازم را داشته ب


برچسب ها: بارش باران و برف - استان کرمانشاه - چهارشنبه - کرمانشاه - بارش - استان - باران و برف
آخرین اخبار سرویس:

آغاز فعالیت سامانه بارشی جدید از چهارشنبه در کرمانشاه

آغاز فعالیت سامانه بارشی جدید از چهارشنبه در کرمانشاه