مطالب مرتبط:
اعمال ممنوعیت تردد دریایی برای بنادر کیش، چارک و آفتاب
محدودیت رفت و آمد های دریایی در بنادر غربی هرمزگان، 30 دی
اول بهمن، پایان مرحله اول طرح تکمیلی واکسیناسیون فلج اطفال در کیش
ممنوعیت تردد بدون زنجیرچرخ در هراز و فیروزکوه
پرده برداری از نقش پنهان دشمن؛ اسناد دخالت آمریکا و اسراییل در آشوب ها آفتاب نو | اخبار ورزشی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 1 بهمن 1404 ساعت 08:402026-01-21اجتماعي

اعمال ممنوعیت تردد دریایی در بنادر کیش، چارک و آفتاب، 1 بهمن


روابط عمومی شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های منطقه آزاد کیش از اعمال ممنوعیت تردد دریایی در بنادر کیش، چارک و آفتاب برای امروز اول بهمن خبر داد.

- روابط عمومی شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های منطقه آزاد کیش از اعمال ممنوعیت تردد دریایی در بنادر کیش، چارک و آفتاب برای امروز اول بهمن خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش ، روابط عمومی شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های منطقه آزاد کیش اعلام کرد: براساس هشدار اداره کل هواشناسی استان هرمزگان و پیش بینی وزش باد های غربی، افزایش ارتفاع موج و متلاطم شدن دریا، محدودیت های تردد شناور ها برای امروز چهارشنبه 1 بهمن اعلام شد.

تردد شناور های مسافری و خودروبر (لندینگ کرافت) و شناور های سبک و صیادی از بنادر کیش، چارک و آفتاب ممنوع است.

با توجه به افزایش ارتفاع موج و شرایط نامساعد دریا، به ساکنان، فعالان دریایی و گردشگران توصیه شده از انجام هرگونه فعالیت دریایی در این مدت خودداری و توصیه های ایمنی را برای پیشگیری از بروز حوادث احتمالی رعایت کنند.

ساکنان کیش، گردشگران و فعالان حوزه دریایی می توانند برای اطلاع از وضعیت مسیر های مجاز دریایی با شماره 5000400198292 تماس بگیرند.


برچسب ها: منطقه آزاد کیش - بنادر - ممنوعیت تردد - افزایش ارتفاع موج - روابط عمومی - تردد دریایی - منطقه آزاد
آخرین اخبار سرویس:

اعمال ممنوعیت تردد دریایی در بنادر کیش، چارک و آفتاب، 1 بهمن

اعمال ممنوعیت تردد دریایی در بنادر کیش، چارک و آفتاب، 1 بهمن