مطالب مرتبط:
عضو تجمع علمای مسلمان لبنان: هرگونه تعرض به ایران، عبور از خطوط قرمز است و جز پایداری بر اصول و باورهایمان نخواهند دید
حضور سفیر ایران و شخصیت های لبنانی در مراسم تشییع عبدالکریم نصرالله
سفیر ایران در پاکستان: ایران خواهان صلح، ثبات و گفت وگو در منطقه است
دیدار سفیر جمهوری اسلامی ایران با دبیرکل عصائب اهل الحق عراق
امانی: همبستگی مردم ایران با ملت لبنان فراتر از روابط رسمی است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 13 بهمن 1404 ساعت 23:402026-02-02بين الملل

سفیر ایران در لبنان: برای همه سناریوهای احتمالی آماده ایم


سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان با اشاره به تجربه جنگ 12 روزه، تأکید کرد که تهران با آمادگی کامل برای همه سناریوها وارد هرگونه مذاکره ای می شود و در برابر تهدیدات احتمالی نیز آماده پاسخ گویی است.

- سفیر ایران در لبنان: برای همه سناریوهای احتمالی آماده ایم سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان با اشاره به تجربه جنگ 12 روزه، تأکید کرد که تهران با آمادگی کامل برای همه سناریوها وارد هرگونه مذاکره ای می شود و در برابر تهدیدات احتمالی نیز آماده پاسخ گویی است.

به گزارش ایسنا، مجتبی امانی سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان در گفت وگو با شبکه الجزیره مباشر اظهار کرد: تجربه پیشین ما در جنگ 12 روزه باعث شده است که امروز در حالی وارد مسیر مذاکره شویم که برای همه سناریوهای احتمالی آمادگی کامل داریم.

وی با تأکید بر چارچوب مذاکرات افزود: هرگونه مذاکره ای باید صرفاً بر پرونده هسته ای ایران متمرکز باشد و ورود به موضوعات دیگر در دستور کار تهران قرار ندارد.

سفیر ایران در لبنان همچنین با اشاره به تهدیدات امنیتی گفت: ما برای پاسخ به هرگونه حمله احتمالی آماده ایم و طرف های آمریکایی و اسراییلی به خوبی از سطح و قدرت آمادگی ایران آگاه هستند.

او تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات با واشنگتن هیچ گونه امتیازی نخواهد داد و از تجمع نیروهای نظامی آ


برچسب ها: جمهوری اسلامی ایران - سناریوها - جمهوری اسلامی - لبنان - ایران - مذاکره - سفیر
آخرین اخبار سرویس:

سفیر ایران در لبنان: برای همه سناریوهای احتمالی آماده ایم

سفیر ایران در لبنان: برای همه سناریوهای احتمالی آماده ایم